با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران؛
تفاهم‌نامه اجرای فاضلاب در ۵ شهر استان کرمان به امضا رسید

  • شناسه خبر: 210572
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران؛</span><br/>تفاهم‌نامه اجرای فاضلاب در ۵ شهر استان کرمان به امضا رسید

تفاهم‌نامه همکاری سرمایه‌گذاری در احداث تاسیسات فاضلاب ۵ شهر استان کرمان، بین شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت آب و فاضلاب کرمان در محل دفتر استاندار کرمان، به امضا رسید.

خانه » اجتماعی » تفاهم‌نامه اجرای فاضلاب در ۵ شهر استان کرمان به امضا رسید

به‌گزارش خانه خشتی؛ امیر خرمی‌شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در این نشست که با حضور نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمان، استاندار کرمان و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان برگزار شد، اظهار کرد: اجرای پروژه احداث تاسیسات فاضلاب در ۵ شهر استان کرمان کاری بزرگ است که نگاه شرکت ملی مس بر این موضوع بیش از آنکه برای استفاده از آب باشد، نگاهی متناسب با مسئولیت‌های اجتماعی‌ است.

وی افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران سرمایه‌گذاری عظیمی را انجام داده و آب را از خلیج فارس برای صنایع منتقل کرده است و ۲۴ میلیون مترمکعب سهمیه از پروژه انتقال آب داریم و ۳۵ میلیون مترمکعب آب مصرفی ماست که ۵ درصد از این آب تولیدی شبکه فاضلاب به شهرداری اختصاص داده شده است و برکات این کار برای استان کرمان زیاد است.

خرمی‌شاد تاکید کرد: ۱۳۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۲۰ سال برای سرمایه گذاری دیده شده است و امیدواریم خیر این کار برای مردم کشور و پنج شهر مدنظر مشهود باشد‌.

استاندار کرمان نیز در این نشست، اظهار کرد: آب اَبَرمشکل و نیاز استان کرمان است و مهمترین زیرساخت توسعه به‌شمار می‌رود.

محمدمهدی فداکار افزود: صنایع استان کرمان بخشی از نیاز آب را از طریق انتقال آب تامین کرده‌اند، اما بر اساس ظرفیت‌های قانونی ایجاد شده شرکت‌های بزرگ باید آب های غیرمتعارف نیز استفاده کنند که فاضلا بهترین و نزدیکترین گزینه برای آنهاست.

وی ادامه داد: شرکت ملی مس پذیرفت در شهرهایی که سرمایه‌گذاری و ظرفیت تولیدی دارند، سرمایه‌‌گذاری برای تاسیسات فاضلاب در این مناطق را انجام دهند.

استاندار کرمان عنوان کرد: رفسنجان ۵۰۰ مترمکعب لیتر بر ثانیه تولید آب پساب دارد که با ایجاد شبکه می‌تواند برای صنعت مورد استفاده قرار گیرد.

فداکار بیان کرد: چاره‌ای نداریم در شهرهایی که کشاورزی در آنجا به‌علت خشکسالی و یا سایر مسائل اولویت‌اش را از دست می‌دهد، صنعت در حال توسعه است و باید آب باشد و می‌توان از آب نامتعارف در این زمینه بهره برد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات این است که صنایع می‌آیند و آب می‌خواهند، اما آب وجود ندارد و احداث تاسیسات فاضلاب کمک می‌کند که صنعت با خیال راحت برای شرکت‌ها در آینده تامین آب را انجام دهد و کار را پیش ببرد.

استاندار کرمان اضافه کرد: پنج درصد آب تولیدی در پروژه فاضلاب هم سهم شهرداری‌هاست تا برای فضای سبز و فضاهای شهری مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • شایان حسنشاهی

    سلام . ۵۰۰ متر مکعب لیتر بر ثانیه دیگه چه واحدیست؟؟!! شایسته بود خبرنگار گرامی قبل از انتشار متن ، آنرا به یک کاردانی کارشناسی میداد اشتباه نداشته باشد. بعدم بقول دوست ناشناس چرا خبر ناقصه کدوم 5شهر؟؟ در پایان اینکه اجرای شبکه فاضلاب برای شهرهای کویری بخصوص شهرهایی که اطرافشان چاه کشاورزی زیاده مثل رفسنجان اصلا از هیچ لحاظ علمی و منطقی و ... قابل توجیه نیست و بهترین روش همین چاه جذبی می باشد. دشت ها ی شهرها به اندازه کافی نشست دارند دیگه اگه همین یه ذره ابی که تغذیه میکنه زیر زمین را انتقال بدیم جای دیگه کاملا سیستم بازچرخانی آب و سیکل کجدار و مریز الان کامل بهم خواهد خورد و این یعنی کویرزایی بیشتر. حق سانسور و تصحیح برای خبرنامه محفوظ میباشد امید انکه منتشر شود.

    ناشناس

    سلام خبر ناقص چرا اسم پنج تا شهر رو ننوشتید؟
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان