زیر باران رحمت؛
روایت قدم‌های مردم رفسنجان در راهپیمایی روز قدس

  • شناسه خبر: 229584
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>زیر باران رحمت؛</span><br/>روایت قدم‌های مردم رفسنجان در راهپیمایی روز قدس

صبح جمعه آخر ماه مبارک رمضان، خیابان‌های رفسنجان شاهد حضور مردمی بود که با چترهای باز و شعارهای استوار، برای دفاع از آرمان قدس و اعلام همبستگی با مظلومان جهان به خیابان آمدند؛ حضوری که از میدان بسیج آغاز شد و تا مصلی امام خامنه‌ای(ره) ادامه یافت.

خانه » آخرین اخبار » روایت قدم‌های مردم رفسنجان در راهپیمایی روز قدس

به گزارش خانه خشتی؛ هوا بارانی بود مردم با چترهایی در دست، آرام‌آرام در خیابان‌ها جمع می‌شدند و راهپیمایی خود را با هدف نشان دادن وحدت، اصالت و ارادتشان ادامه می‌دادند این راهپیمایی سراسری که همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شد، از حدود ساعت ۱۰:۳۰ صبح در رفسنجان شکل گرفت.

از شب قبل نم باران می‌بارید و شهر حال و هوای خاصی داشت؛ گویی آسمان هم با مردم همراه شده بود همه جا بوی تازگی می‌داد و زیر باران رحمت الهی، شعارها محکم‌تر و باصلابت‌تر از همیشه از زبان مردم مسلمان و شهیدپرور رفسنجان جاری می‌شد.

 

در میان جمعیت، همه نسل‌ها حضور داشتند؛ پیرمردها، جوانان، نوجوانان و حتی کودکانی که دست در دست خانواده‌هایشان آمده بودند. صحنه‌ای که بیش از همه به چشم می‌آمد، حضور دانش‌آموزانی بود که با لباس مدرسه و کیف‌هایشان در میان جمعیت دیده می‌شدند. پرچم‌های ایران را در دست داشتند و در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، برای اعلام اعتراض خود به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش در میان مردم حضور یافته بودند. دیدن این انسجام و همدلی در میان مردم، صحنه‌ای تأثیرگذار بود.

در آن لحظات، جمعیتی چنین خشمگین و در عین حال متحد کمتر دیده بودم. به نظر می‌رسید حوادث و تنش‌های ماه‌های اخیر، به‌ویژه آنچه برخی از مردم از آن به عنوان «جنگ رمضان ۱۴۰۴» یاد می‌کردند، انسجام میان مردم را بیشتر کرده و حضورشان را پررنگ‌تر از همیشه ساخته است.

فرصت را غنیمت شمردم و همراه با مردم تندتر قدم برداشتم. انرژی و شور مردم رفسنجان در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در چهره‌ها موج می‌زد.

در همین میان، کنار خانمی حدود ۳۵ ساله قرار گرفتم؛ کودکش را در آغوش گرفته بود، با یک دست چادرش را نگه می‌داشت و با صدایی رسا همراه جمعیت شعار می‌داد. از او پرسیدم چرا در این راهپیمایی شرکت کرده است و چه پیامی برای اسرائیل دارد؟

او در حالی که کودک را محکم‌تر در آغوش می‌گرفت گفت: ما همیشه در صحنه بوده‌ایم. آمده‌ایم به آمریکا و اسرائیل بگوییم شما جایی در جهان ندارید. ما آماده‌ایم بگوییم تا زمانی که ظلم هست، از حق عقب‌نشینی نمی‌کنیم.

او ادامه داد:مردم ایران همیشه در صحنه دفاع از مظلوم حضور دارند. ما ساکت نمی‌نشینیم و می‌مانیم تا زمینه‌ساز ظهور باشیم.

کمی جلوتر، خانمی حدود ۳۰ ساله در حالی که مشت‌هایش را گره کرده بود و همراه جمعیت شعار می‌داد گفت: ما پشت ایران و انقلاب اسلامی ایستاده‌ایم و هیچ دشمنی نمی‌تواند بر ما پیروز شود. ما ملت شهادتیم و متحد هستیم.

او با لحنی جدی ادامه داد: شاید مثل هر خانواده‌ای در داخل اختلافاتی داشته باشیم، اما هیچ‌وقت راضی نمی‌شویم کسی به خانواده‌مان ضربه بزند؛ کشور ما همان خانواده ماست.

به اطراف نگاه می‌کردم؛ سیل جمعیت از میدان بسیج به سمت مصلی در حرکت بود و صدای شعارها در خیابان‌ها طنین می‌انداخت.

در میان جمعیت، دختر جوانی حدود ۲۰ ساله نیز با شور خاصی قدم برمی‌داشت. او گفت:به خاطر حمایت از کشور و رهبرمان در این راهپیمایی شرکت کرده‌ایم. پیام ما این است که از تهدیدها نمی‌ترسیم. کشور ما مردان شجاعی دارد که از آن دفاع می‌کنند.

چند قدم جلوتر، مردی حدود ۴۰ ساله که پسر خردسالش را در آغوش گرفته بود درباره حضورش گفت:برای ما اتحاد مهم است. دفاع از مظلوم فقط مربوط به فلسطین نیست؛ هر جای دنیا مظلومی باشد، وظیفه مسلمانان است که در برابر ظلم بایستند.

او افزود:ما برای دفاع از کشورمان و دفاع از مسلمانان جهان در این راهپیمایی حضور داریم.

در ادامه مسیر، خانمی دیگر که تصویر رهبر انقلاب را بالای سر خود گرفته بود، در پاسخ به این پرسش که چرا در راهپیمایی شرکت کرده است گفت: ما هر سال در راهپیمایی روز قدس شرکت می‌کنیم. این یک وظیفه برای هر مسلمان است و امام خمینی(ره) هم بر حضور مردم در این روز تأکید داشتند.

او با اشاره به حوادث اخیر گفت: ما خودمان را در غم مادرانی می‌دانیم که فرزندانشان را از دست داده‌اند.

در همین گفت‌وگوها، جمعیت آرام‌آرام به مصلی امام خامنه‌ای(ره) نزدیک می‌شد. باران همچنان می‌بارید، اما قدم‌های مردم متوقف نمی‌شد.

چترها بالا بود، پرچم‌ها در باد تکان می‌خورد و صدای شعارها همچنان در شهر می‌پیچید؛ صبحی بارانی که با خروش مردم رفسنجان، تصویری ماندگار از حضور و همبستگی در راهپیمایی روز قدس را رقم زد.

گزارش از مژده عباسپور

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان