گزارش؛
پسر ۲۱ ساله‌ای که زیر پرواز پهپادها کارهای عجیبی می‌کرد

  • شناسه خبر: 234052
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>گزارش؛</span><br/>پسر ۲۱ ساله‌ای که زیر پرواز پهپادها کارهای عجیبی می‌کرد

پهپادهای دشمن بالای ساختمان پرواز می‌کردند، اسلحه‌ها توی ساختمان آن طرفی بودند، هنوز بچه‌ها داشتند به این فکر می‌کردند که چطوری خودشان را به ساختمان برسانند که علی نژادملایری گفت: “هیچ کس از جایش تکان نخورد”.

خانه » اجتماعی » پسر ۲۱ ساله‌ای که زیر پرواز پهپادها کارهای عجیبی می‌کرد

شهید علی نژادملایری از شهدای هوافضا است که موقع شهادت فقط ۲۱ سال داشت، اما مثل یک چریک باتجربه بود. شجاع و نترس. او حتی از پهپادهای دشمن هم نمی‌ترسید.

حتی توی چشم‌هایش هم خبری از ترس نبود

مادر شهید علی آقا نژادملایری از رشادت‌های پسرش تعریف می‌کند که همرزمانش در سازمان هوافضا برایش روایت کرده‌اند. او می‌گوید: در جنگ ۱۲ روزه وقتی پهپادها بالای ساختمان‌ها بودند، ساختمان اسلحه‌ها ۵۰۰ متر آن‌طرف‌تر بود. همرزمان علی با هم صحبت می‌کردند که چه‌جوری اسلحه بیاورند که او گفته است، هیچ کس از جایش تکان نخورد، خودم می‌روم و برای همه‌ی شما اسلحه می‌آورم و رفت.

مادر شهید نژادملایری از شجاعت پسرش به‌عنوان یکی از ویژگی‌های او نام می‌برد و ادامه می‌دهد: با اینکه پهپاد در حال پرواز بود، اما علی رفت و اسلحه‌ها را آورد و هیچ اتفاقی نیفتاد و دوستانش تعریف می‌کنند: نه‌تنها هیچ ترسی در بدن علی ندیدند بلکه حتی توی چشم‌هایش هم خبری از ترس نبود.

فقط ۲ پا از علی برای پدر و مادرش برگشتپدر شهید نژادملایری هم می‌گوید: علی ۲۱ سال داشت که شهید شد، او در روز تولد حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) به‌دنیا آمد و در روز وفات حضرت خدیجه (س) و شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی در محل کارش به‌شهادت رسید.او بیان می‌کند: موشک به‌صورت مستقیم به ساختمان محل کار علی خورد و هیچ چیزی از او پیدا نکردند. همکارانش به‌دنبال نشانه‌ای از او بودند تا برای من و همسرم بیاورند که تسلی خاطری برای ما باشد. برای همین به حضرت زهرا (س) متوسل شدند تا اینکه پاهای علی را پیدا کردند.او درباره حال‌وهوای معنوی شهید علی نژادملایری می‌گوید: با اینکه علی سن‌وسال کمی داشت اما همکارانش به‌عنوان امام‌جماعت به او اقتدا می‌کردند و پشت سرش، نماز می‌خواندند. یک کتاب حدیث کساء هم از خاله‌اش گرفته بود که هم متن عربی‌اش را می‌خواند و هم معنی آن را توضیح می‌داد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان