پلمب یک واحد صنفی متخلف در رفسنجان به دلیل عرضه قرصهای غیرمجاز
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي رفسنجان از پلمب یک واحد صنفی متخلف در رفسنجان به دلیل عرضه قرصهای غیرمجاز خبر داد.
به گزارش خانه خشتی؛ محمدرضا رحمانی در خصوص جزئیات این خبر گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو، تعزیرات حکومتی و اداره اماکن به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز در قالب گشت مشترک از یکی از واحدهای صنفی مقادیری قرص غیرمجاز که سلامت شهروندان را به خطر میانداخت، کشف و جمعآوری کردند.
رحمانی افزود: با توجه به تخلفات صورتگرفته و در راستای حفظ سلامت عمومی، این واحد صنفی با هماهنگی مراجع ذیصلاح پلمب و اقدامات قانونی لازم در خصوص پرونده آن در حال انجام است.
وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه دارو و محصولات آرایشی و بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش کنند تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی لازم انجام شود.
انتهای خبر/