توقیف ۲۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۱۴ خودرو تغییر وضعیت در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی پلیس رفسنجان 

  • شناسه خبر: 234506
توقیف ۲۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۱۴ خودرو تغییر وضعیت در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی پلیس رفسنجان 

فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان از توقیف ۲۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۱۴ دستگاه خودرو تغییر وضعیت در اجرای طرح امنیت این فرماندهی خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم اولویت پلیس است.

خانه » رفسنجان » توقیف ۲۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۱۴ خودرو تغییر وضعیت در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی پلیس رفسنجان 

به گزارش خانه خشتی؛ سرهنگ خواجه پور گفت: در پی درخواست های تعداد زیادی از شهروندان و گزارشات شهروندان در خصوص مقابله قاطع با خودرو‌های شوتی ،آلودگی صوتی و مزاحمت خودروها در بلوار نخل در همین راستا اجرای طرح برخورد به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

وی بیان داشت: در همین راستا ماموران انتظامی یگان امداد ، پلیس راهور، امنیت عمومی و کلانتری ۱۳ طرح پاکسازی را به درخواست شهروندان اجرا نمودند.

 

وی بیان داشت در اجرای این طرح ۲ دستگاه خودرو که دارای دستور قضایی نیز بودند توقیف شدند .

 

سرهنگ خواجه پور با اعلام کشف یک دستگاه موتور سنگین قاچاق در اجرای این طرح تأکید کرد: این طرح تا دستیابی به وضعیت مطلوب و تحقق اهداف از پیش تعیین‌ شده، با جدیت ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

 

 

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان