پیگیری جدی پروژه‌های راه و صنعت مس در رفسنجان؛
اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای جاده نوق و آغاز مناقصات پروژه‌های تغلیظ

  • شناسه خبر: 225019
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>پیگیری جدی پروژه‌های راه و صنعت مس در رفسنجان؛</span><br/>اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای جاده نوق و آغاز مناقصات پروژه‌های تغلیظ

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی از تخصیص اعتبارات قابل توجه برای ساماندهی جاده نوق و پیشرفت پروژه‌های مهم حوزه مس خبر داد و تاکید کرد که با همکاری مسئولان شهرستانی، استانی و وزارتخانه‌ها، تلاش می‌شود زیرساخت‌ها بهبود یافته و پروژه‌های صنعتی با هدف توسعه اقتصادی و اشتغال جوانان منطقه به سرعت اجرایی شوند.

خانه » اجتماعی » اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای جاده نوق و آغاز مناقصات پروژه‌های تغلیظ

به گزارش خانه خشتی؛ در بازدید امروز سید عبدالله ارجائی شیرازی معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، همراه با مهندس احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار، فرماندار رفسنجان، معاون امور عمرانی فرمانداری، رئیس راه و شهرسازی و رئیس راهداری این شهرستان، روند اجرای پروژه‌های مهم حوزه راه‌سازی و صنعت مس مورد بررسی قرار گرفت.

تخصیص بودجه برای جاده نوق

انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: امسال ۷۰ میلیارد تومان برای ساماندهی جاده نوق اختصاص یافته است که بخش عمده‌ای از این مبلغ صرف بهبود این مسیر پرتردد و همچنین حوزه بهداشت و درمان شده است.

وی افزود: تلاش می‌شود تا پیش از برداشت محصول پسته‌ مسیر تا کمال‌آباد و روستاهای اطراف آماده شود.

انارکی محمدی ادامه داد: همچنین با رایزنی ها حدود ۱۱۰۰ تن قیر دریافت شده تا باند دوم جاده نوق تکمیل گردد.

پیگیری زیرساخت‌های جاده داوران

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی درباره جاده داوران هم گفت: که در حال پیگیری دریافت کد ملی برای این مسیر هستیم تا بتوان بودجه دولتی برای ساماندهی این محور جذب کنیم.

وی اشاره کرد: یک پل بزرگ در این مسیر وجود دارد که هزینه بالایی دارد و تامین مالی آن در دست انجام است، بخشی از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نیز به این پروژه‌ اختصاص یافته است.

پیشرفت پروژه تصفیه‌خانه آب شهرستان

نماینده مجلس همچنین خاطرنشان کرد: که پس از سال‌ها بلاتکلیفی، پروژه تصفیه‌خانه آب شهرستان اکنون در حال اجراست و قول پیگیری لازم برای تسریع آن انجام خواهیم داد.

وضعیت پروژه‌های صنعتی شرکت مس

وی در ادامه با اشاره به سابقه مدیریتی خود که قبلاً رئیس هیئت مدیره شرکت مس بود اظهار کرد: پروژه‌های تغلیظ ۳ و ۴ مدت‌هاست آغاز شده‌اند اما متأسفانه کار متوقف شده است.

انارکی محمدی تاکید کرد: اگر طرح‌های شرکتدمس راه‌اندازی و اجرا می‌شدند روزانه ۲۰۰۰ تن کنسانتره تولید می‌شد که معادل درآمد روزانه چهار میلیون یورو برای کشور بود.

این مقام مسئول افزود: با تغییرات مدیریتی اخیر، پروژه‌های صنعت مس در استان کرمان مانند سریدون، آی‌پی‌سی سی و تغلیظ با اعتبار دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار تعریف شده‌اند و پیمانکاران مناقصه را برنده شده‌اند و امیدواریم این طرح‌ها هرچه سریع‌تر اجرایی شوند تا علاوه بر توسعه اقتصادی منطقه، اشتغال جوانان نیز تأمین گردد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان