امام جمعه موقت رفسنجان:
آیت الله رئیسی و همراهانشان به ما جهاد تبیین را یاد دادند

  • شناسه خبر: 223544
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>امام جمعه موقت رفسنجان:</span><br/>آیت الله رئیسی و همراهانشان به ما جهاد تبیین را یاد دادند

آیت الله رئیسی و همراهانشان به ما جهاد تبیین را یاد دادند که از دین خدا تا پای جان پاسداری کنیم و این مرد بزرگ از روزی که وارد عرصه سیاست شدند و تا آخرین لحظه عمرشان روحیه جهادی و مبارزه با ظلم را که از جد بزرگوارشان امام حسین(ع) یادگرفته بودند ادامه دادند. 

خانه » نماز جمعه » آیت الله رئیسی و همراهانشان به ما جهاد تبیین را یاد دادند

به گزارش خانه خشتی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی امام جمعه موقت رفسنجان در خطبه‌های این هفته نمازجمعه ضمن دعوت مردم به تقوای الهی گفت: ۳۰ اردیبهشت سالروز شهادت شهید رئیسی خادم الرضا و خادم مردم بود. ایشان به ما آموخت در زمانی که باطل در شکل‌های مختلف ظاهر می‌شود وظیفه مؤمنان ایستادگی و اقدام است. این اقدام می‌تواند در قالب‌هایی چون جهاد فرهنگی، مبارزه اقتصادی، فعالیت سیاسی و حتی روشنگری در فضای مجازی باشد.

امام جمعه موقت رفسنجان گفت: آیت الله رئیسی و همراهانشان به ما جهاد تبیین را یاد دادند که از دین خدا تا پای جان پاسداری کنیم و این مرد بزرگ از روزی که وارد عرصه سیاست شدند و تا آخرین لحظه عمرشان روحیه جهادی و مبارزه با ظلم را که از جد بزرگوارشان امام حسین(ع) یادگرفته بودند ادامه دادند.

او گفت: ۲۵ ذی‌القعده روز دحوالارض است. دحوالارض یعنی روزی که برای اولین بار یک قسمت از زمین خشک شد یعنی تولد زمین. این خشکی به اندازه کعبه و مسجدالحرام بوده است.

وی در ادامه گفت: چون این خشکی از مسجدالحرام شروع شده مقدس است. و این روز یک سری آداب دارد که در کتاب مفاتیح‌الجنان آمده و مردم می‌توانند انجام دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی افزود: اول خرداد ۱۳۵۹ آغاز محاصره اقتصادی ایران توسط آمریکا است. آمریکا وقتی دید از طریق جنگ نمی‌تواند به جایی برسد به تحریم اقتصادی متوصل شد و به قول امام خمینی(ره) این اتفاق دو رو دارد، یک رو گرانی و تورم است و رو دیگر آن این است که مردم را به ابتکار و خلاقیت وادار می‌کند.

حسینی گفت: آمریکا به مسئله غنی سازی اورانیوم ایران گیر داده است، کشور‌های دیگر هم هستند که این دستاورد را دارند و دنبال سلاح اتمی هم نیستند و ایران هم یکی از این کشورها است. ایران اعلام کرده که غنی سازی اورانیوم را برای اهداف صلح آمیز می‌خواهد اگر این فناوری نباشد در آینده به مشکلاتی در عرصه برق، کشاورزی و بیمارستان‌ها برخورد می‌کند.

 اما آمریکا می‌گویند که اگر می‌خواهید ما به شما این فناوری را می‌دهیم اما خودتان نباید داشته باشید.

امام‌جمعه موقت رفسنجان بیان کرد: اهداف آمریکا در موضوع غنی سازی اورانیوم، مهار الگو سازی برای کشور‌های منطقه، حفظ برتری راهبردی اسرائیل، اهرم سازی برای مذاکرات فرا فرجامی، کنترل بازار انرژی و انحصار علم است. می‌گویند این علم را فقط آمریکا باید داشته باشد و هیچ یک از این اهداف منطق دنبالش نیست و به لطف خدا، وحدت مردم ایران و هدایت‌های رهبر انقلاب، کشور به اوج قدرت خواهد رسید.

وی ادامه داد: سوم خرداد ۱۳۶۱ سالروز آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس با رمز یاعلی‌بن‌ابیطالب است این فتح بزرگ باعث شد که آمریکا و سایر ابرقدرت‌های جهان از موضع تهاجمی به موضع دفاعی تغییر پیدا کنند.

امام (ره) بعد از این اتفاق بزرگ گفتند که بر بازوی رزمندگان بوسه میزنم و بر این بوسه افتخار میکنم و ما هم بر تبعیت امام دست و بازوی هر رزمنده‌ای که در راه حق و حقیقت جهاد می‌کند بوسه میزنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: هفتم خرداد ماه مطابق با اول ذی‌الحجه سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) است.

در مسئله‌ ازدواج کفویت و سنخیت بسیار مهم است.

کفویت شش امر دارد: کفویت در پایبندی به ارزش‌ها، فرهنگ و آداب و رسوم، سواد و تحصیلات، سن و سال، مال و ثروت، جمال و ظاهر. اگر در ازدواج کفویت نباشد ممکن است زوجین با مشکلاتی رو به رو بشوند.

انتهای خبر/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان