به گزارش خانه خشتی؛
افتتاح دو طرح ورزشی مدرسه یاران آفتاب در رفسنجان

دو طرح ورزشی مدرسه یاران آفتاب در رفسنجان با حضور مسئولان شهرستان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خانه خشتی؛ صبح امروز آیین افتتاح دو طرح ورزشی مدرسه پسرانه یاران آفتاب ، آکادمی فرهنگی ورزشی شهید مدافع حرم، عبدالمهدی کاظمی و زمین چمن مصنوعی در این مدرسه با حضور پدر شهید کاظمی، سرهنگ صالحی همرزم شهید، حسین رضایی فرماندار رفسنجان، مجید کهنوجی شهردار و دیگر مسئولان شهرستان برگزار شد.
فرماندار رفسنجان تأکید کرد: تأسیس آکادمی ورزشی با نام شهید کاظمی به منظور شناسایی و پرورش استعدادهای فوتبال، نمایانگر افتخار و غنای فرهنگی این استان است.
وی اشاره کرد: شهرداری رفسنجان زیرساختهای لازم را فراهم کرده و این امر موجب افزایش سرانه ورزشی در مدارس شهرستان خواهد شد.
در ادامه، شیرینی صحبتها با ارائه زندگینامه شهید عبدالمهدی کاظمی گره خورد.
وی که در یک خانواده مذهبی و متعهد در سال ۱۳۶۳ به دنیا آمده بود، در زمینه فوتبال درخشید و پس از ورود به حوزه علمیه، با الهام از خوابهایش، نام خود را به عبدالمهدی تغییر داد و فعالیتهایش را در سپاه ادامه داد.
او در سال ۱۳۹۴ در حلب سوریه به شهادت رسید و دو فرزند به یادگار گذاشت.
این برنامه نه تنها آغاز فعالیتهای ورزشی جدید در رفسنجان است، بلکه یادآور فداکاریهای شهدای مدافع حرم و ارزشهای انسانی و اخلاقی است که با تلاش برای شناسایی و پرورش استعدادها در نسلهای آینده ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/