سرپرست فرماندهی انتظامی رفسنجان:
ششمین مرحله طرح دستگیری محکومان متواری در رفسنجان اجرا شد
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان رفسنجان از اجرای ششمین مرحله از طرح دستگیری محکومان متواری و دستگیری 50 متهم تحت تعقیب در شهرستان خبر داد.
به گزارش خانه خشتی؛ سرهنگ محمدجواد آرامون در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت : طرح سراسری دستگیری سارقان و مجرمان تحت تعقیب و متواری با بسیج کلیه امکانات و نیروها در کلانتری و پاسگاه های سطح شهرستان به مرحله اجرا گذاشته شد.
سرپرست فرماندهی انتظامی رفسنجان ادامه داد : در اجرای این طرح سه روزه که با تلاش ماموران انتظامی در کلانتری های و پاسگاه های سطح استان صورت گرفت 50 متهم و محکوم متواری دستگیر شدند .
سرهنگ آرامون هدف از اجراي طرح را افزايش ضريب امنيتي و بالا بردن احساس امنیت در سطح استان عنوان و تصريح کرد: برخورد قاطع و قانوني با مخلان نظم و امنیت عمومي و متهمان فراری و تحت تعقیب از اولويت های برنامه هاي پلیس پیشگیری این شهرستان است.
وی در خاتمه تاکید کرد: به منظور تداوم امنیت پایدار و رضایتمندی مردم، اين طرح و طرح هاي مشابه همچنان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/