توقیف یک دستگاه موتورسنگین غیرمجاز به ارزش یک میلیارد در رفسنجان
فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان از کشف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال توسط ماموران انتظامی این فرماندهی خبر داد.
به گزارش خانه خشتی؛ سرهنگ “محمد مهدی کریمی گفت: ماموران انتظامی کلانتری12 این فرماندهی با یکسری کار اطلاعاتی از نگهداری 1 دستگاه موتورسیکلت قاچاق در یک منزل مسکونی آگاهی یافتند.
فرمانده نیروی انتظامی رفسنجان افزود: ماموران انتظامی با هماهنگي مقام قضايي در بازرسي از محل موفق به کشف 1 دستگاه موتورسيکلت کیپس 1300 سی سی فاقد هرگونه اسناد و مدارک به صورت قاچاق شدند.
این مقام انتظامی درادامه ارزش موتورسیکلت توقیف شده را توسط کارشناسان یک میلیارد ریال اعلام داشت و افزود:متهم پس از دستگیری با تشکیل پرونده روانه دادسرا شد.
فرمانده انتظامی شهرستان در پایان گفت:تردد موتورسیکلت ها بيش از 249 سي سي غير قانوني است و مالکان آنها بایدمجوز تردد را از پلیس اخذ و فقط در پيست موتور سواري مجازبه استفاده می باشند لذا شهروندان در صورت رویت هرگونه موتور سیکلت بالای 250 سی سی می توانندمراتب را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس گزارش دهند.
اتهای پیام/