افتتاح پروژه افزايش ظرفيت نوار نقاله شماره 2 مجتمع مس سرچشمه
به گزارش خانه خشتی ، مهندس «حسين احمدي» مدير مجتمع مس سرچشمه در مراسم افتتاح پروژه افزايش ظرفيت نوار نقاله شماره دو مجتمع مس سرچشمه گفت: با بهرهبرداري از اين پروژه ظرفيت انتقال خاک معدن از 4770 تن در ساعت به 5500 تن در ساعت خواهد رسيد.
مدير مجتمع مس سرچشمه با اعلام اين خبر و با بيان اينکه اين پروژه 42 ميليارد ريال هزينه در برداشته است گفت: اين پروژه، يک پروژه ترکيبي است و در آن از تکنولوژي خارجي و متخصصان داخلي استفاده شده است.
وي تصريح کرد: پروژه نوار دو، از نظر ثبات و پايداري توليد بسيار مهم است و اين پروژه محصول همکاري مشترک معاونت مهندسي و بهرهبرداري و توسعه است.
بوميسازي الکتروموتور غولپيکر کارخانه تغليظ مجتمع مس سرچشمه
مدير امور برق و نيروگاههاي مجتمع مس سرچشمه گفت: با همت و تلاش مضاعف کارگاه الکترومکانيک و بازرسي فني مجتمع مس سرچشمه و شرکت جمکو؛ الکتروموتور غولپيکر آسياي اوليه تغليظ، بهمنظور حمايت از توليد داخلي بوميسازي شد.
مهندس «فرخ مرتضوي» درباره دلايل و رويکرد شرکت مس جهت بوميسازي اين دستگاه گفت: گذشت 40 سال از کارکرد الکتروموتورها، پيري عايقي مشهود بر روي الکتروموتورهاي مذکور با توجه به تعميرات موضعي انجام شده بر روي برخي از کويل هاي اين آسياها و آسيب ديدن هسته استاتور برخي از آسياها به دليل ورود جسم خارجي به داخل موتور مجتمع مس سرچشمه را بر آن داشت تا اقدام به ساخت بومي حداقل يک عدد استاتور يدک براي الکتروموتورهاي مذکور جهت جلوگيري از توقف در توليد کنند.