مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان عنوان کرد:

اختصاص 11 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به رفسنجان / 106 نفر اشتغال ثبت شده در رفسنجان بسیار پایین است

  • شناسه خبر: 129696
اختصاص 11 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به رفسنجان / 106 نفر اشتغال ثبت شده در رفسنجان بسیار پایین است

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان گفت: امسال 11میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اختیار کار گروه اشتغال شهرستان رفسنجان گرفته است.

خانه » اقتصادی » اختصاص ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به رفسنجان / ۱۰۶ نفر اشتغال ثبت شده در رفسنجان بسیار پایین است

به گزارش خانه خشتی ، وحید میرزایی در جلسه پنجره واحد سرمایه گذاری شهرستان رفسنجان با اشاره به روند تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در استان اظهار داشت:به علت تعدد پرونده های ارسالی از سطح استان به این نتیجه رسیدیم که با حضور در شهرستانها بررسی پرونده ها در خود شهرستانها صورت گیرد.
وی افزود: این طرح تحت عنوان پنجره واحد سرمایه گذاری در شهرستان اجرا می شود در صورتی که پرونده ای مرتفع نشد به کارگروه استانی و حتی کار گروه ملی رفع موانع تولید ارجاع داده خواهد شد.
میرزایی با اشاره به عنوان سال تولید و اشتغال بیان داشت: امروز باید یک کار جهادی و انقلابی در حوزه اشتغال صورت گیرد در چهارچوب و ضابطه خیلی نمی توان حرکت کرد.
وی خاطر نشان کرد: دولت مصمم است که مشکلات موانع را حل کند این مشکلات درون استان باید حل شود، برخی مشکلات براحتی قابل حل است روند روتین اداری هیچ مشکلی از سرمایه گذاری حل نخواهد کرد.
میرزایی گفت: مصوبات پنجره واحد سرمایه گذاری و کارگروه رفع موانع تولید قانونی است و باید اجرا شود.

وی افزود: امسال 11میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اختیار کار گروه اشتغال شهرستان رفسنجان گرفته است.

میرزایی گف: در سامانه رصد تنها 106 نفر اشتغال ثبت شده در رفسنجان است که بسیار پایین است.

وی بیان داشت: 34 میلیارد تومان اعتبارات مشاغل خانگی استان است که در اختیار فرمانداران قرار گرفته است و از این فرصت نهایت استفاده شود.

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان