علی سامره:

در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم

  • شناسه خبر: 129690
در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم

سرمربي تيم فوتبال مس رفسنجان پس از تساوي بدون گل مقابل گل گهر سيرجان از نتيجه به دست آمده ابراز رضايت كرد.

خانه » آخرین اخبار » در نیمه دوم تیم برتر میدان بودیم

به گزارش خانه خشتي و به نقل از سايت باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت مس رفسنجان علي سامره با بيان اينكه بازي سخت و درگيرانه اي در مقابل گل گهر داشتيم افزود: نيمه اول بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشتيم و سيرجاني ها بهتر كار كردند و فرصت هاي خوبي هم بر روي اشتباه بازيكنان ما به دست آوردند.
سرمربي مس رفسنجان با اشاره به اينكه در نيمه دوم بهتر كار كرديم و كاملا سوار بر بازي بوديم و مي توانستيم به راحتي دروازه ميزبان خود را باز كنيم كه اين اتفاق رخ نداد خاطر نشان كرد: سيرجاني ها در نيمه دوم فقط به توپ هاي بلند و بازي مستقيم روي آورده بودند كه خطري بر روي دروازه ما ايجاد نكرد.
وي با بيان اينكه متاسفانه مصدوميت بازيكنان ما كارمان را كمي سخت كرده است افزود: در اين ديدار اميرحسين موسي زاده را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم و همچنين علي مرزبان و بهرام رشيدفرخي نيز با مصدوميت مواجه بودند و در مجموع با توجه به همه اين قضايا از نتيجه به دست آماده راضي هستم.

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان