اميدوارم شاهد بازي خوبي در مقابل خونه به خونه باشيم

  • شناسه خبر: 126974
اميدوارم شاهد بازي خوبي در مقابل خونه به خونه باشيم

سرمربی تیم فوتبال مس #رفسنجان شرايط تيمش براي ديدار مقابل خونه به خونه بابل را خوب ارزيابي و ابراز اميدواري كرد تيمش در ديدار فردا بازي خوبي از خود به نمايش بگذارد.

خانه » آخرین اخبار » امیدوارم شاهد بازی خوبی در مقابل خونه به خونه باشیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی به نقل از روابط عمومي “باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت مس رفسنجان” علي سامره با بيان اينكه خوشبختانه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم افزود: شرایط خوب است و بازیکنان در آمادگی کامل هستند و اميدواريم تا گام اول را براي شروع رقابتهاي لیگ دسته اول محكم برداريم.
سرمربي تيم فوتبال #مس_رفسنجان در رابطه با شناخت تیم خود از تیم خونه به خونه بابل گفت:با توجه به تغييرات اين تيم نسبت به فصل گذشته و همچنين تغيير و تحولات اخير اين تيم انتظار شناخت كامل از اين تيم سخت است اما آنها تيم جواني دارند و از حضور پر شور تماشاگران خود نيز بهره مي برند.
ولی به طور کلی شناخت تیم‌ها از یکدیگر در هفته‌های ابتدایی چندان زیاد نیست.
سرمربی مس #رفسنجان در رابطه با برگزاری این بازی در ورزشگاه هفت تير گفت: هنوز مشخص نيست بازي فردا در هفت تير برگزار مي شود يا جاي ديگر اما اي كاش سريعتر ورزشگاه محل مسابقه مشخص مي شد.
#علي_سامره در رابطه با نفرات تیم خود در این بازی گفت: بهرام رشيدفرخي را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم ضمن اینکه برای صدور کارت بازی برخي از بازیکنان‌ مثل جواد مولايي به دلیل نقص مدارک مشکلاتی پیش آمده است که البته امیدواریم تا فردا موضوع صدور کارت آن‌ها نيز حل شود و برای استفاده از آن‌ها مشکلی نداشته باشیم.
تيم هاي فوتبال خونه به خونه و مس #رفسنجان فردا و از ساعت ١٨ در بابل و به قضاوت كميل غلامي به مصاف هم مي روند.

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان