پژو پارس با 47 میلیون ریال خلافی در رفسنجان راهی پارکینگ شد

  • شناسه خبر: 115232
پژو پارس با 47 میلیون ریال خلافی در رفسنجان راهی پارکینگ  شد

رئیس پلیس راه رفسنجان- کرمان از توقيف يك دستگاه سواري پژو پارس با 47 میلیون ششصد هزار ريال خلافي خبر داد.

خانه » حوادث » پژو پارس با ۴۷ میلیون ریال خلافی در رفسنجان راهی پارکینگ شد

به گزارش خانه خشتی ، ستوانیکم “وحید پورموسی” در تشريح اين خبر گفت: در پی کنترل محور اصلی رفسنجان به کرمان و در اجرای طرح برخورد با رانندگان متخلف مأموران این پلیس راه يک دستگاه سواري پژو پارس را به دليل تجاوز از سرعت مطمئنه متوقف کردند.

وي افزود: طي استعلام به عمل آمده مشخص شد، اين خودرو داراي 47 میلیون ششصد هزار ريال خلافي معوقه است که بنابر تبصره ماده 8 قانون رسيدگي به تخلفات، خودرو به پارکينگ منتقل شد.

پورموسی در پایان با بيان اينکه تجهيزات فني و جديد پليس خصوصاً دوربين هاي ثبت تخلف به صورت شبانه روزی هرگونه تخلفات رانندگي را ثبت مي کنند گفت: رعايت تمامي قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي توسط رانندگان به منظور افزايش ايمني و پيشگيري از حوادث ناگواری است که جان شهروندان را در خطر می اندازد.

برچسب ها:
پارکینگ پژو پارس توقیف خلافی
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • سایبان خودرو

    با لیت قیمت جریمه 10 تا قبض کافیه
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان