۹ دی انتفاضه ملت ایران بود امام جمعه رفسنجان گفت: ۹ دی انتفاضه ملت ایران بود، یک حرکت خودجوش مردمی که بر اساس باورهای دینی و بینش سیاسی احساس مسئولیت کردند و حول محور ولایت فقیه به میدان آمدند.
در چارچوب قانون از فعالیت کوره های مس مات حمایت می کنیم فرماندار رفسنجان گفت: با ادامه فعالیت کارگاه های مس مات مخالف نیستیم بلکه از در چارچوب قانون از آنها حمایت می کنیم.
در راستای اهداف پدافندی؛دستگاه دیزل ژنراتور (برق اضطراری) در مرکز آموزشی و درمانی حضرت علی ابن ابیطالب (ع) راه اندازی شد
توسط موسسه حقوقی و داوری بینش عدلگستر؛این کانون مسجدی بیش از ۵۰۰ مشاوره حقوقی به اهالی رفسنجان ارائه کرده است
مدیر مرکز اوتیسم رفسنجان:نیاز جدی به فضای استاندارد برای کودکان اوتیسم / جشنواره آذرماه با هدف آگاهسازی جامعه برگزار میشود