پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

تقصیر زِ احمدی نژاد است!

به گزارش خانه خشتی، میزان شعارهای دولت یازدهم در ابتدای روی کار آمدن این دولت و انتقاد آنان از دولت قبل، شاید در ابتدای شروع کار توانست منتقدان و مردم را تا حدودی در ناکارآمدی شان قانع کند اما در حال حاضر بعد از گذشت دو سال و نیم از آغاز به کار این دولت یقیناً این ادعا که «همه مشکلات مربوط به دولت قبل است» برای مردم تکراری شده و قانع کننده نیست.

مواجه شدن با خزانه خالی، آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما، سیل ایلام، باران اسیدی خوزستان، بورسیه دانشجویان، غارت دو میلیارد از اموال کشورمان توسط شیطان بزرگ (آمریکا)، شکستهای پیاپی در برجام و مذاکرات هسته ای و … از دید دولت یازدهم تماماً به دلیل اشکالات و ضعفهای حاکم بر دولت سابق بوده است.

خالی از لطف نیست اشاره ای داشته باشیم به این که «خزانه خالی ، خسته شدن مردم از تحریم» و «چشم دوختن به بحث هسته ای برای حل مشکلات»، جملات آشنایی هستند در زمانی که عده ای به دنبال جام زهر بودند. حسن روحانی پس از گذشت این مدت از دوره ریاست جمهوریش و با توجه به قول ها و وعده و وعیدهایی که به مردم برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری داد، در حال حاضر برای توجیه ناکارآمدی های کابینه اش هیچ راه دررویی جز دولت قبل ندارد و علی الخصوص در بحث هسته ای که دولت گشایش اقتصادی، رفع تحریمهای بانکی، اقتصادی و حتی آب خودن مردم را به برجام گره زد، نتوانسته در این اهداف پیروز شود و به طور کلی از سایر ظرفیت های اقتصادی کشور غافل شد و تنها راه برای تحقق وعده های خود را ارتباط با غرب و توافق برجام دانست.

ناگفته نماند که تا حدود زیادی از رهنمودها و سخنان رهبر معظم انقلاب نیز غافل شدند. حال هرچه پیش می رویم مشخص می شود که هیچ یک از اهداف ما در برجام محقق نشده و در عوض امتیازات فراوانی واگذار کردیم با این وجود دولت روحانی از تخریب و سیاه نمایی علیه دولت قبل غافل نشده و کم کاری خود را در خدمت رسانی به مردم از دولت قبل می بیند. در صورتی که دولت قبل خدمات و دستاوردهای ارزشمند بسیاری داشتند که رهبری نیز بارها آنها را یادآور شدند و از آنان به عنوان پرکارترین دولت تعبیر شد.

اما در باب ناکارآمدی دولت تدبیر و امید در اداره کشور، عده ای از مسئولین کشوری دم از این می زنند که مسئولین دولت قبل به دلیل سرمایه گذاری در یک«کشور متخاصم» باید محاکمه بشوند. این صحبت جای تأمل دارد، تا به حال سرداران دیپلماسی دولت با کشور متخاصم ارتباط برقرار نکردند؟ با کشور متخاصم قدم نزدند؟ این کشور متخاصم همان کدخدای باادب نیست؟ از این کشور متخاصم مجوز واردات هواپیما نگرفتند؟ سرمایه هسته ای کشور را به وسیله همین کشور متخاصم سرکوب نکردند؟ گویی آمریکا فقط برای دولت قبل کشور متخاصم بوده و برای دولت حاضر کشور رویایی به شمار می آید که در تکاپوی برقراری ارتباط با این کشور حتی با دیپلماسی انفعالی هستند البته نکته مهم این است که به گفته عراقچی معاون وزارت خارجه، این دولت اصلاحات بوده است که در سال ۸۲ اوراق آمریکایی را خریداری نمود. دولت راستگویان به جای اینکه اشتباهات و کم کاری های خود و ناکارآمدی های برجام را بپذیرد و قبول کند که مسیر را اشتباه رفته است و به جای اینکه رهنمودهای رهبری گرانقدر را الگو قرار دهد، دولت سابق را مقصر جلوه می دهد اما چرا زمانی که بسیاری از دستاوردهای هسته ای را سرکوب کردند و آنها را تحویل غربی ها دادند نگفتند این تاسیسات در دولت قبل ساخته شده است؟

هر روزی که از عمر این دولت می گذرد بی تدبیری دولت و مسئولینش بیشتر آشکار می شود. تعطیلی کارخانه آرین فولاد، تعطیلی کارخانه ایستک کردستان، تعطیلی کارخانه قند ورامین و … همه حاصل تدابیر نا به هنگام دولت تدبیر است البته اگر این کم کاری ها نیز حواله دولت سابق نشود. با گذشت زمان تقریبا ۳ ساله از عمر این دولت، باید متذکر شد که این دولت اگر توانا بود کدخدا را راضی به اجرای تعهداتش می کرد بعد از تقریباً تعطیل ساختن صنعت هسته ای کشور که در زمان خود صورت گرفته است. بهتر آن است دولت محترم به جای اینکه به دنبال مقصر بگردد تا کم کاری های خود را به دیگران واگذار کند و به قول خودشان، دنبال برداشتن آوارهای خرابی ۸ ساله باشند به فکر دفاع از حقوق ملت ایران در پی زیاده خواهی های آمریکا باشند، در پی بهبود شرایط اقتصادی کشور با الگو قرار دادن اقتصاد مقاومتی باشند نه ارتباط با غرب و در پایان این بیت تقدیم به دولت تدبیر و امید :
گر کلید خان تقلبی بود … صد روزه ی او تخیلی بود
اصلاً ز قصور وی نباشد … تقصیر ز احمدی نژاد است

خروج از نسخه موبایل