گزارش اداره ثبت از کاهش ازدواج و افزایش طلاق‌

افزایش 18/4 درصدی طلاق و کاهش 6/7 درصدی ازدواج در رفسنجان

  • شناسه خبر: 38224
افزایش 18/4 درصدی طلاق و کاهش 6/7 درصدی ازدواج در رفسنجان

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان در خصوص آمار ثبت  طلاق در این شهرستان گفت: مجموع طلاق‌هاي ثبت شده ی سال گذشته در رفسنجان 522 طلاق بوده است كه نسبت به سال قبل 18/4 درصد رشد داشته است . محمد آرمان پور در گفت و گو با “خانه خشتی”، اظهار داشت: سازمان ثبت اسناد و […]

خانه » آخرین اخبار » افزایش ۱۸/۴ درصدی طلاق و کاهش ۶/۷ درصدی ازدواج در رفسنجان

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان در خصوص آمار ثبت  طلاق در این شهرستان گفت: مجموع طلاق‌هاي ثبت شده ی سال گذشته در رفسنجان 522 طلاق بوده است كه نسبت به سال قبل 18/4 درصد رشد داشته است .

محمد آرمان پور در گفت و گو با “خانه خشتی”، اظهار داشت: سازمان ثبت اسناد و مدارک زیر مجموعه ی سازمان قوه ی قضائیه قرار دارد و شاید کمتر کسی با خدمات گسترده ی این سازمان آشنا باشد.

وی دفاتر اسناد رسمی، ازدواج و طلاق را نمود بیرونی این سازمان دانست گفت: شهرستان رفسنجان دارای 30 دفتر اسناد رسمی، 19 دفتر ثبت ازدواج و 3 دفتر ثبت طلاق می باشد.

آرمان پور با اشاره به نظارت و بازرسی مداوم اداره ثبت اسناد بر دفاتر ثبتی شهرستان خاطر نشان کرد: در صورت شکایات مردمی از تخلفات سردفتران، این دفاتر مورد بازرسی قرار می گیرد.

وی تعداد استعلام های صورت گرفته و پاسخ داده شده در اداره ثبت رفسنجان را 6 هزار و 541 مورد برشمرد و گفت: شهرستان رفسنجان با صدور 122 سند مالکیت به نام موقوفات در سال گذشته رتبه اول در استان را کسب کرده است.

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان ثبت آنی و الکترونیک معاملات را تحول بزرگی دانست که از شهریور سال گذشته همزمان با سراسر کشور در رفسنجان نیز اجرا می شود و تصریح کرد: 60 درصد امور ثبتی بصورت الکترونیک انجام می شود و سازمان به دنبال انجام 100 درصدی آن تا سال آینده است.

وی پیشگیری از تخلفات و اتلاف وقت، پاسخ استعلام به دفاتر بصورت الکترونیک، تشخیص هویت آنی افراد، ارسال سریع و الکترونیک خلاصه معاملات را از جمله فواید ثبت الکترونیک برشمرد و خاطر نشان کرد: با ورود این فن آوری به عرصه ثبت ، اسناد دفترچه ای سابق تبدیل به سند تک برگ شده که دارای مزایای بسیاری است.

آرمان پور جلوگیری از جعل اسناد، دارا بودن مختصات جغرافیایی، کروکی محل و نقشه را از مزایای سند تک برگ عنوان کرد و خاطر نشان کرد: یکی از سیاست های سازمان تعویض اسناد دفترچه ای و تبدیل آن به اسناد تک برگ می باشد.

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان به ارائه آمار و عملکرد ثبتی پرداخت و  گفت: در سال گذشته در حوزه صدور اسناد مالكيت 5 هزار و 653 سند ملكي در این شهرستان صادر شده است .

وی در خصوص آمار ثبت ازدواج و طلاق در رفسنجان خاطرنشان كرد: مجموع ازدواج‌هاي ثبت شده سال گذشته در این شهرستان 2 هزار و 836 ازدواج بوده است كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 6/7 درصد كاهش داشته است.

آرمانپور درخصوص ثبت وقايع طلاق نيز يادآور شد: مجموع طلاق‌هاي ثبت شده در رفسنجان 522 طلاق بوده است كه نسبت به سال گذشته 18/4 درصد رشد داشته است .

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان با اشاره به ثبت 138 شرکت تجاري در اداره ثبت این شهرستان خاطر نشان کرد: روند ثبت شرکت ها در حالت تحول است و سازمان ثبت به دنبال حذف مراجعه حضوری و انجام این امر از طریق اینترنت می باشد .

وي از اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی خبر داد و خاطرنشان كرد: در این قانون ثبت نام از طریق سایت سازمان انجام خواهد شد و با ارسال مدارک از طریق پست و انجام کلیه مراحل از طریق پیامک و یا سایت به اطلاع مراجعه کنندگان می رسد.

آرمانپور تصریح کرد: مردم اطلاع داشته باشند که از طریق این قانون تنها بر روی ساختمانها سند صادر می گردد.

وی افزود:  در این طرح 4 هزار پرونده ثبت نامی وجود دارد که تاکنون 445 رای مثبت و 44 رای منفی صادر گردیده است.

رئيس اداره ثبت اسناد و املاك رفسنجان با اشاره به کمبود نیرو در سازمان ثبت با توجه به گسترش فعالیتهای خدماتی این سازمان تصریح کرد: در سال گذشته اداره ثبت اسناد و مدارک رفسنجان بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون تومان در آمد زایی برای دولت داشته است که رقمی بالاتر از حد انتظار بوده است و این درحالی است که این اداره از امکانات مناسب محروم بوده است.

آرمانپور رسیدگی به پرونده های قانون تعیین تکلیف، داده آمایی پرونده های جاری، داده آمایی پرونده ای اجرا و خدمات الکترونیک ثبت شرکت ها را از سیاست های پیش روی این اداره در سال 93 برشمرد.

برچسب ها:
ازدواج افزایش 18/4 درصدی طلاق و کاهش 6/7 درصدی ازدواج در رفسنجان خانه خشتی رفسنجان طلاق
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • شهروند

    مسئولین خسته نباشند.روز به روز به جوانان بیکار این شهر افزوده می شود ولی یک کارخانه یا بنگاه بزرگ اقتصادی سالهاست که در این شهر ساخته نشده است.چه کسی جرات ازدواج دارد؟
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان