معرفی کارآفرین بانوی رفسنجانی به بهانه ی بزرگداشت مقام زن:
مشاغل خانگی بهترین شغل برای زنان / زنان آرامش بخش کانون خانواده هستند
بانوی کارآفرین رفسنجانی سه سال است که دست به کار پرورش مرغ خانگی زده است، کارش را با ۵ قطعه مرغ آغاز کرده و هم اکنون نزدیک به ۳۵۰ قطعه مرغ در منزل مسکونی اش در روستای کورگه این شهرستان نگهداری می کند. زهرا محمودی در گفت و گو با “خانه خشتی” ، از رضایتمندی […]
بانوی کارآفرین رفسنجانی سه سال است که دست به کار پرورش مرغ خانگی زده است، کارش را با ۵ قطعه مرغ آغاز کرده و هم اکنون نزدیک به ۳۵۰ قطعه مرغ در منزل مسکونی اش در روستای کورگه این شهرستان نگهداری می کند.
زهرا محمودی در گفت و گو با “خانه خشتی” ، از رضایتمندی در شغلش گفت و علاقه را دلیلی برای روی آوردن به این کار دانست.
وی افزود: پرورش مرغ را دوست داشتم و به تدریج به فکر این افتادم تا با افزایش تعداد مرغ ها شاید بتوانم از آنها درآمد کسب کنم و الحمدالله موفق هم شدم و از کارم راضی هستم.
تنها سرمایه اولیه خانم محمودی ۵ قطعه مرغ بوده است، با ساختن پناهگاهی برای نگهداری مرغ ها در منزل مسکونی خود کارش را شروع می کند و هم اکنون نزدیک به ۳۵۰ قطعه مرغ در اختیار دارد.
وی به تازگی و با دریافت وام قرض الحسنه ۴۰ میلیون ریالی با حمایت بسیج سازندگی شهرستان رفسنجان، اقدام به خرید یک دستگاه جوجه کشی نموده است.
محمودی در این رابطه توضیح داد: دستگاه، مونتاژ شده ی شهرستان رفسنجان است و بطو اتوماتیک دما و رطوبت تخم ها را تنظیم می کند، دوره جوجه کشی ۲۱ روز طول می کشد.
وی با کم کردن هزینه های غذا، داروهای تقویتی و واکسن مرغ ها درآمد نزدیک به ۲ میلیون ریالی در ماه را برآورد کرد.
زهرا محمودی هر سه ماه یکبار اقدام به زدن واکسن مرغ ها می کند و به دلیل همین واکسن ها میزان مرگ و میر حیوان بسیار اندک است.
محمودی حمله سگ و روباه به این مرغداری را یکی از مشکلات این شغل برشمرد که در راستای بالابردن امنیت آن تمام تلاش خود را بکار میگیرد.
خانم محمودی از پرورش مرغ ها تزئینی گفت: هزینه ی خوراک این مرغ ها نصف مرغ های معمولی است در حالیکه قیمت جوجه این مرغ ها از مرغ های معمولی بیشتر است، اگر می توانستم مکان جداگانه ای به انها اختصاص می دادم و تعدادشان را افزایش میدادم، هم اکنون ۵۰ مرغ تزئینی را پرورش می دهم.
وی افزود: هزینه ی خوراک مرغ ها مدتی است که افزایش یافته است، علاوه بر خرید غذای مخصوص از اضافه غذای منزل نیز برای خوراک آنها استفاده می کنم.
خانم محمودی نمونه همان خانمی است که از هر انگشتش یک هنر می بارد ، او علاوه بر پرورش مرغ کار شیرینی پزی، خیاطی و پته دوزی را نیز انجام می دهد.
وی مشاغل خانگی را بهترین شغل برای زنان دانست و گفت: خانم ها بدون درد سر رفت و امد می توانند در منزل خود هم شغل داشته باشد و هم در کنار خانواده برای آنان آرامش بیافرینند.