رفسنجان میزبان رقابتهای نفسگیر درگ؛
نمایش قدرت، سرعت و هیجان در دل کویر
رقابتهای اتومبیلرانی درگ (شتاب ۴۰۰ متر) روز گذشته با حضور پرشور بیش از ۸۰ راننده از نقاط مختلف استان کرمان در رفسنجان برگزار شد.
به گزارش خانه خشتی؛ رقابتهای اتومبیلرانی درگ (شتاب ۴۰۰ متر) روز گذشته با حضور پرشور بیش از ۸۰ راننده از نقاط مختلف استان کرمان در رفسنجان برگزار شد. این رویداد ورزشی که به همت هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شهرستان رفسنجان برگزار گردید، با استقبال گسترده علاقهمندان به خودروهای تیونینگشده و مسابقات سرعت همراه بود.
شرکتکنندگان در این رقابتها با خودروهایی متنوع و در کلاسهای مختلف، در مسیری به طول ۴۰۰ متر به مصاف یکدیگر رفتند و با ثبت رکوردهایی چشمگیر، شور و هیجان خاصی به فضای مسابقات بخشیدند. حضور پررنگ تماشاگران، بهویژه جوانان و خانوادهها، نشان از جایگاه روبهرشد این رشته در میان ورزشهای مهیج شهرستان دارد.

انتهای پیام/