رئیس اداره بهزیستی مطرح کرد:
۶ هزار مددجو با حمایت بهزیستی در رفسنجان توانمند شدند

  • شناسه خبر: 227870
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>رئیس اداره بهزیستی مطرح کرد:</span><br/>۶ هزار مددجو با حمایت بهزیستی در رفسنجان توانمند شدند

رئیس اداره بهزیستی رفسنجان گفت: بیش از ۶ هزار نفر مددجو تحت پوشش این اداره، با دریافت وام‌های خوداشتغالی، فرصت‌های شغلی و خدمات توانبخشی، توانمند شده و اکنون می‌توانند مستقل و فعال در جامعه زندگی کنند.

خانه » آخرین اخبار » ۶ هزار مددجو با حمایت بهزیستی در رفسنجان توانمند شدند

به گزارش خانه‌خشتی، محمود حیدری رئیس اداره بهزیستی رفسنجان در نشست خبری به مناسبت هفته جهانی معلولین با محوریت توانمندی‌ها و چالش‌های پیش روی افراد دارای معلولیت، اعلام کرد: هدف ما ایجاد فرصت‌های برابر برای جامعه هدف است و معلولیت نباید مانع فعالیت و مشارکت اجتماعی افراد شود.

با بیان اینکه اداره بهزیستی رفسنجان بیش از ۶ هزار مددجو را شناسایی و تحت پوشش دارد، افزود: از این تعداد، دو هزار و ۲۱۰ نفر دارای معلولیت جسمی و حرکتی، هزار و ۵۷۱ نفر ذهنی، ۷۵۰ نفر شنوایی و ۷۹۲ نفر بینایی هستند. همچنین ۴۲۶ نفر دانش‌آموز و ۷۱ نفر دانشجو داریم که از مقطع کاردانی تا دکترا مشغول تحصیل هستند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های اشتغال و توانمندسازی افراد معلول گفت: سال گذشته ۱۵۰ نفر از طریق وام‌های خوداشتغالی و امسال تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای ایجاد فرصت‌های شغلی حمایت شدند. علاوه بر آن، برای هر فرد معلول که توسط کارفرما به کار گرفته شود، سازمان ۲۳ درصد حق کارفرمایی پرداخت می‌کند.

محمود حیدری بر ضرورت اطلاع‌رسانی این اقدامات به جامعه تأکید کرد و افزود: معلولین نیاز به ترحم ندارند؛ آن‌ها توانمند هستند و حمایت‌های ما فرصت برابر ایجاد می‌کند. هدف نهایی ما این است که خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی مستقل و توانمند شوند.

در بخش دیگری از صحبت‌های خود، رئیس اداره بهزیستی به خدمات مستمر و غیرمستمر این سازمان اشاره کرد: خدمات مستمر شامل پرداخت کمک‌هزینه ماهانه و حق پرستاری به خانواده‌هاست و در کنار آن، بسته‌های آموزشی و توانبخشی برای افراد با معلولیت شدید و خیلی شدید ارائه می‌شود.

حیدری درباره مناسب‌سازی محیط‌های شهری گفت: شهرداری و کمیته مناسب‌سازی شهرستان با همکاری ما، حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد معابر، پیاده‌روها، پارک‌ها و اماکن عمومی را مناسب‌سازی کرده‌اند. این کمیته با ریاست فرماندار شهرستان و نظارت وزارت کشور فعالیت می‌کند و هر سه ماه یکبار جلسات ارزیابی و بررسی وضعیت مناسب‌سازی برگزار می‌شود.

وی همچنین به فعالیت‌های حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت‌های مردمی اشاره کرد و افزود: سازمان بهزیستی با وجود محدودیت اعتبارات، در کنار فعالیت‌های دولتی به حمایت‌های اجتماعی و مشارکت‌های مردمی نیاز دارد تا بتواند حجم بالای خدمات تخصصی را به جامعه هدف ارائه دهد.

رئیس اداره بهزیستی رفسنجان در پایان یادآور شد: متأسفانه به دلیل شیوع آنفلوانزا، برخی برنامه‌های ویژه هفته جهانی معلولین لغو شد، اما ما همواره در کنار معلولین هستیم و تلاش می‌کنیم که یاد و حضور آن‌ها در جامعه همواره دیده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان