گزارش تصویری؛
نخستین همایش بزرگ دف‌نوازان جنوب شرق کشور در رفسنجان برگزار شد

  • شناسه خبر: 225605
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>گزارش تصویری؛</span><br/>نخستین همایش بزرگ دف‌نوازان جنوب شرق کشور در رفسنجان برگزار شد

نخستین همایش بزرگ دف‌نوازان جنوب شرق کشور همزمان با نهمین جشن ملی پسته در عمارت تاریخی خانه حاج آقا علی رفسنجان برگزار شد.

خانه » فرهنگ و هنر » نخستین همایش بزرگ دف‌نوازان جنوب شرق کشور در رفسنجان برگزار شد

به گزارش خانه خشتی؛ این رویداد فرهنگی با حضور دف‌نوازان برجسته از شهرهای مختلف کشور و نمایندگانی از کشور پاکستان همراه بود و با اجرای گروه‌های متعدد دف‌نوازی، جلوه‌ای از همگرایی و هم‌افزایی فرهنگی را به نمایش گذاشت.

در این آیین، محمدعلی طالبی استاندار کرمان، مهدوی معاون استاندار، حسین رضایی فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان، احمد انارکی نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، مجید حجت رئیس اتاق بازرگانی کرمان در شهرستان رفسنجان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و محلی حضور یافتند.

برگزاری این همایش علاوه بر معرفی ظرفیت‌های هنری و فرهنگی رفسنجان، پیوندی میان آیین‌های بومی و جشن ملی پسته برقرار کرد و گامی در جهت ارتقای جایگاه فرهنگی جنوب شرق کشور به شمار می‌آید.

گزارش از: بهرخ امیری

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان