امام جمعه رفسنجان:
ما زیر بار صلح تحمیلی نمی‌رویم، متجاوز باید تنبیه شود

  • شناسه خبر: 224131
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>امام جمعه رفسنجان:</span><br/>ما زیر بار صلح تحمیلی نمی‌رویم، متجاوز باید تنبیه شود

امام جمعه رفسنجان گفت: آن‌ها جنگ را تحمیل کردند و امروز به دنبال صلح تحمیلی هستند در حالی‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما زیر بار هیچ کدام نمی‌رویم باید متجاوز تنبیه شود.

خانه » سیاسی » ما زیر بار صلح تحمیلی نمی‌رویم، متجاوز باید تنبیه شود

به گزارش خانه خشتی، حجت‌الاسلام اصغر عسکری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: جنایت جنگی اسرائیل در صدر اخبار جهان قرار دارد که با همدستی آمریکا و کشورهای اروپایی حمله و تجاوز کرد.
وی تصریح کرد: در حافظه سیاسی ملت ایران و جوانان ما باید بماند که طرف متجاوز ما کیست؟
عسکری گفت: شهید محققی معاون اطلاعات سپاه جانباز ۷۰ درصدی بود که صحنه را ترک نکرد و تا شهادت ادامه داد، مردان جمهوری اسلامی اینگونه هستند.
وی خاطرنشان کرد: اسرائیل و آمریکا بدانید که ما با تهدید و تحمیل جنگ و صلح هرگز از شما نخواهیم گذشت و انتقام خواهیم گرفت.
امام جمعه رفسنجان گفت: حمله به مراکز هسته‌ای طبق قوانین جهانی ممنوع است، جنگ را تحمیل کردند و شکست خوردند، اعلام کردند که یک هفته دیگه توان استقامت ندارند در حالی‌که جمهوری اسلامی از بسیاری از دستاوردهای نظامی خود رونمایی هم نکرده است.
وی بیان کرد: دشمنان عملیات ترکیبی نظامی، سایبری و تبلیغاتی را با هم داشتند، دشمن از معرکه فرار می‌کند در حالی‌که مردم و مسئولان ما همواره در صحنه ایستادند.
خطیب جمعه رفسنجان خاطرنشان کرد: آن‌ها جنگ را تحمیل کردند و امروز به دنبال صلح تحمیلی هستند در حالی‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما زیر بار هیچ کدام نمی‌رویم باید متجاوز تنبیه شود.
وی افزود: پاسخ کوبنده ایران به شهادت سردارانش تا ۲۴ ساعت بعد آغاز شد، با تدبیر رهبر انقلاب هیچ پرچمی روی زمین نمی‌ماند.
عسکری گفت: مردم ایران با شجاعت و صلابت حضور داشتند، در روز عید غدیر حضور ده کیلومتری مردم را شاهد بودیم، این مهم در خور تقدیر است.
خطیب جمعه رفسنجان گفت: حملات مؤثر ایران به اراضی اشغالی و نمایش توانمندی نیروهای نظامی یک عرصه‌ای بود که دنیا قدرت ایران را ببیند.
عسکری بیان کرد: ایران تنها کشوری است که موشک سجیل را اختراع کرد و آن را بروی اسرائیل آزمایش کرد و به هدف خورد.
وی یادآور شد: رئیس‌جمهور احمق آمریکا وقتی در مقابل قدرت ایران قرار می‌گیرد شروع به تهدید می‌کند، ملت مسلمان ایران به اذن پروردگار با قدرت‌تر از دوران دفاع مقدس و با امکانات بیشتر تمام توطئه‌های شما را خنثی خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
اسرائیل جنگ صلح نماز جمعه رفسنجان
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان