پایان نخستین رویداد ملی «ایدهآرا؛ هوش مصنوعی و حکمرانی» در رفسنجان با تقدیر از برترینها

نخستین رویداد ملی «ایدهآرا؛ هوش مصنوعی و حکمرانی» با حضور مسئولان، نخبگان و دانشجویان، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به کار خود پایان داد. در این مراسم از شش طرح برگزیده در محورهای مختلف تقدیر شد.
به گزارش خانه خشتی، آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی «ایدهآرا؛ هوش مصنوعی و حکمرانی» با حضور رضایی فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان، علی رویگر رئیس اداره ورزش و جوانان، رضا قدیری اناری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولان شهرستان، نخبگان، اساتید و دانشجویان در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان برگزار شد.
این رویداد با همکاری فرمانداری رفسنجان، روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه، شرکت همگامان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز نوآوری شهید ستاری، اداره ورزش و جوانان، منطقه ویژه اقتصادی، آموزش و پرورش و دیگر نهادهای علمی و اجرایی شهرستان برگزار شد.
فرماندار رفسنجان در این مراسم با اشاره به ظرفیت بالای علمی شهرستان گفت: در حال حاضر بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو در مراکز علمی و دانشگاهی شهرستان از جمله دانشگاه ولیعصر(عج)، پیامنور، آزاد اسلامی، موسسات خصوصی و دیگر نهادهای آموزشی مشغول به تحصیل هستند که این ظرفیت ارزشمندی برای آینده علمی کشور محسوب میشود.
وی با تاکید بر جایگاه ایران در عرصههای علمی و فناورانه تصریح کرد: ایران کشوری صاحب دانش و تکنولوژی است و امروز تفاوت کشورها با میزان علم و دانش آنها سنجیده میشود. در حوزههایی چون نظامی و موشکی، جمهوری اسلامی ایران به قدرتی بینظیر و در جهان بیسابقه تبدیل شده و در زمینه هوش مصنوعی نیز با وجود استعدادهای درخشان، جایگاه قابل توجهی دارد.
در ادامه این مراسم، حسینیپور معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به روند برگزاری این رویداد اشاره کرد و گفت: ایده برگزاری این رویداد از دیماه ۱۴۰۳ شکل گرفت. هدف، جذب ایدههای نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی و تطبیق آن با موضوع حکمرانی بود. رویداد در قالب هفت محور اصلی شامل مدیریت، حقوق، حسابداری، علوم تربیتی، کسبوکار، علوم سیاسی و دیگر زمینهها طراحی شد.
وی افزود: در مجموع ۵۰ ایده به دبیرخانه ارسال شد که از این میان، ۳۳ طرح به مرحله داوری راه یافتند و در نهایت شش طرح بهعنوان برگزیده انتخاب و در آیین اختتامیه از صاحبان آنها تقدیر به عمل آمد.
این رویداد، گامی نوین در پیوند میان هوش مصنوعی و حکمرانی بهویژه در سطح دانشگاهی و نخبگانی شهرستان رفسنجان بود و زمینهای برای رشد و شناسایی استعدادهای فناور در سطح ملی فراهم ساخت.
اسامی برترین ها به شرح زیر است :
محور حسابداری : مهلا مهدی زاده
عنوان ایده : محاسبه و شناسایی پولشویی از طریق ابزارهای هوش مصنوعی ( الگوریتم جنگل تصادفی)
محو کسب و کار : صمد جعفر زاده دیزجی
عنوان ایده : فریب یاب _ سامانه هوشمند تشخیص و پیشگیری از فروشگاه های تقلبی و تخلفات تجاری با هوش مصنوعی
محور مدیریت : وحیده صلاحی پور
عنوان ایده : استفاده از هوش مصنوعی برای به کار گیری مدل های group در فرایند ارزیابی شغلی در سازمان ها
محور حقوق : حمیدرضا حمید پور
عنوان ایده : کاربست فناوری ها و الگوهای مبتنی بر هوش مصنوعی در سیاست گذاری های جنایی پیشگیرانه به مثابه عرصه ای مهم در حکمرانی عمومی
محور علوم تربیتی : علی یگانه پیش کناری
عنوان ایده : بهینه سازی برنامه های درسی با استفاده از یادگیری ماشین
محور روانشناسی : مجتبی فرزادی
عنوان ایده : اولین هوش مصنوعی روانشناسی کشور ایران
گزارش از بهرخ امیری
انتهای پیام/