رئیس شورای شهر رفسنجان:
مدیریت بهینه منابع و توسعه پایدار، اولویت‌های اصلی شهرداری هستند

  • شناسه خبر: 220767
<span style='color:#a2a2a2;font-size:12px;'>رئیس شورای شهر رفسنجان:</span><br/>مدیریت بهینه منابع و توسعه پایدار، اولویت‌های اصلی شهرداری هستند

رئیس شورای شهر رفسنجان از تملک ۲۰۰۰ قطعه زمین و برنامه‌های عمرانی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری خبر داد و بر لزوم مشارکت مردم در پروژه‌های شهری تأکید کرد.

خانه » آخرین اخبار » مدیریت بهینه منابع و توسعه پایدار، اولویت‌های اصلی شهرداری هستند

به گزارش خانه خشتی، سیدحسین رحیمی، رئیس شورای شهر رفسنجان، در سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته، به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین و ضرورت حضور در رسانه‌های فضای مجازی اشاره کرد.

وی با تأکید بر اهمیت تبیین عملکردها و فعالیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که همه مردم در این مسیر موفق و مؤید باشند.

وی همچنین از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تقدیر کرد و گفت: این حضور دشمن‌شکن شما در حمایت از ولایت و نظام اسلامی بسیار قابل تقدیر است.

رحیمی در ادامه به اقدامات انجام شده در شهر رفسنجان اشاره کرد و بیان داشت که تغییرات مثبتی در این دوره مدیریت شهری صورت گرفته است.

رئیس شورای شهر رفسنجان در خصوص شایعات پیرامون فروش زمین‌های شهرداری توضیح داد و گفت: ما در شورای اسلامی شهر تلاش می‌کنیم تا زمین‌ها را به بهترین نحو مدیریت کنیم.

وی همچنین به آمار تملک زمین‌های شهرداری اشاره کرد و افزود: از ۸۰۰ قطعه زمین در زمان ورود به شورا، امروز بیش از ۲۰۰۰ قطعه زمین تحت تملک شهرداری است.

رحیمی با تأکید بر اینکه شهرداری با پول مردم کار می‌کند، ابراز امیدواری کرد که با ادامه تلاش‌ها، خدمات بهتری به شهروندان ارائه شود.

سیدحسین رحیمی با اشاره به وضعیت مالی شهرداری، گفت: شهرداری یک نهاد عمومی غیر دولتی است و باید به طور مستقل درآمدزایی کند. امسال با همت شهردار  و اعضای شورای اسلامی شهر، بودجه شهر بر مبنای ۳ هزار میلیارد تومان تنظیم شده است که از این میزان، ۲۰۰۰ میلیارد تومان صرف مخارج عمرانی خواهد شد و ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به حوزه بودجه عمرانی اختصاص یافته است، بدون اینکه دولت کمکی به ما کند.

وی همچنین به مشکلات زیست‌محیطی ناشی از آلودگی‌های سرچشمه رفسنجان و وجود سم آرسنیک در آب این منطقه اشاره کرد و افزود: امیدواریم مسئولان مربوطه در خصوص بودجه و اقدامات اجتماعی برای رفع این مشکلات تجدید نظر کنند تا حق همشهریان ما ضایع نشود.

رحیمی در ادامه به موضوع فاضلاب شهری پرداخت و گفت: مسئولیت فاضلاب شهری بر عهده شهرداری نیست بلکه اداره آب و فاضلاب شهری مسئول آن است. قرار بود تفاهم‌نامه‌ای برای پنج شهر از جمله رفسنجان منعقد شود، اما هنوز این تفاهم‌نامه به امضا نرسیده است. در حال حاضر، شهروندان مجبورند برای دفع فاضلاب چاه حفر کنند که هم هزینه‌بر است و هم مشکلاتی ایجاد می‌کند.

وی درباره اقدامات انجام شده در زمینه آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌ها نیز گفت: سالانه یک میلیون متر مربع آسفالت در شهر انجام می‌شود و تا کنون سه میلیون متر مربع آسفالت انجام شده است. سال آینده را به عنوان سال نهضت آسفالت در رفسنجان اعلام کرده‌ایم، زیرا بسیاری از کوچه‌ها نیاز به ترمیم دارند.

رحیمی همچنین به تقسیم شهر به ۵۰ قسمت و تشکیل شورای محله و شهرداران جوان اشاره کرد و گفت: تمام بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی که ذکر شد، با پیشنهادات مردمی از محلات مختلف جمع‌آوری شده است. از همشهریان عزیز درخواست دارم که در بحث آسفالت و دیگر پروژه‌های شهری مشارکت کنند.

وی در پایان به پروژه‌های فرهنگی و تفریحی اشاره کرد و گفت: با تأمین ۱۰۰ هکتار زمین جنب ورزشگاه مس، به زودی کلنگ شهربازی جدیدی به زمین خواهد خورد و امیدواریم سال آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

رئیس شورای شهر رفسنجان در سخنانی به پروژه مهمانشهر اشاره کرد و گفت:  این پروژه با ۱۴۲۰ واحد در ۹۰ هکتار زمین در کمربندی شهر در حال ساخت است.

وی ابراز امیدواری کرد که مسئولین شهر به تحقق این پروژه که خواسته مردم است، کمک کنند.

رحیمی همچنین از ایجاد درآمد پایدار با مشارکت صندوق بازنشستگی خبر داد و گفت: ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه معدنی انجام شده است که منجر به اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان شهر خواهد شد.

وی به افتتاح کارخانه مس مات با سرمایه ۵۰ میلیارد تومان و استخدام ۳۰ نفر نیز اشاره کرد.

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان