خانه خشتی گزارش می دهد؛
تقاطع مرگبار محور رفسنجان به نوق تا رسیدن اعتبار جان میگیرد
در حالیکه طرح ایمن سازی تقاطع پرخطر واقع در 20 کیلومتری جاده رفسنجان به نوق سالهاست مطالعه و ضرورت اجرای آن احساس می شود اما به دلیل نبود بودجه اجرا نشده است.
به گزارش خانه خشتی ، در حالیکه طرح ایمن سازی تقاطع پرخطر واقع در 20 کیلومتری جاده رفسنجان به نوق سالهاست مطالعه و ضرورت اجرای آن احساس می شود اما به دلیل نبود بودجه و از طرفی نامعلوم بودن متولی آن اجرا نشده است.
جاده نوق به رفسنجان یکی از پرخطر ترین جاده های کشوری محسوب می شود و این تقاطع نیز یکی از مکان های پرخطر این محور است.
در گفت و گویی که با اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای رفسنجان داشتیم ایوبی کارشناس این اداره از مطالعه و اماده سازی طرح ایمن سازی این تقاطع در سه سال پیش خبر داد.
وی گفت: دفترچه مطالعه این طرح آماده است اما اعتبار می خواهد و بایستی از سوی اداره کل راه و شهرسازی تامین گردد.
این در حالی است که علی عباسی پور رئیس اداره راه و شهرسازی رفسنجان در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: در سنوات گذشته كه راهداري زير مجموعه راه و شهرسازي بود ، اين طرح در قالب طرحهاي ايمن سازي تهيه شده و پس از تفكيك راهداري و تشكيل اداره مستقل ، ايمن سازي از وظايف راهداري و به آن اداره منتقل شده و طبيعتا طرحهاي مرتبط نيز بايد از طريق اداره مربوطه ( راهداري) پيگيري و انجام شود.
اما واضح است که تا رسیدن بودجه می شود کارهای مقدماتی همچون نصب چراغ چشمک یا تامین روشنایی این منطقه را انجام داد.
به نظر می رسد که تا رسیدن اعتبار و بودجه این تقاطع باید همچنان جان بگیرد کمااینکه شب گذشته شاهد یک حادثه مرگبار در حوالی ان بودیم و این اعتبار نیز با مشخص نبودن متولی کار ،حالا حالا تامین نخواهد شد.