کشف 30هزار نخ سیگار قاچاق در رفسنجان
جانشین فرماندهی انتظامي رفسنجان از کشف 30 هزار نخ سيگار قاچاق توسط ماموران پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خانه خشتی، سرهنگ رضا خلیلی نژاد گفت: در اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران پلیس آگاهی ضمن هماهنگی با مقام قضایی اقدام به بر پایی ایست بازرسی در محور کرمان به رفسنجان و کنترل خودروهای عبوری کردند.
وی ادامه داد: ماموران دایره مبارزه با کالا قاچاق در پایش خودرو ها به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک و خودرو را جهت بررسی بيشتر به پارکینگ هدايت كردند و در بازرسی از آن 30هزار نخ سیگار قاچاق را کشف کردند.
سرهنگ خلیلی گفت : در این رابطه راننده خودرو دستگیر و به همراه کالای قاچاق کشف شده تحويل مراجع قضايي شدند.
جانشین فرماندهی انتظامي شهرستان رفسنجان در پايان از شهروندان خواست: هرگونه اطلاع در خصوص کالاي قاچاق را از طريق شماره تلفن 110 به مرکز فوريتهاي پليس گزارش تا با هنجارشکنان برخورد نماییم.
سیگار قاچاق