پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

پنجمین همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز در رفسنجان برگزار شد / تصاویر

به گزارش خانه خشتی، پنجمین همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز با عنوان ترنم سخاوت با حضور مسئولین استانی و شهرستان در تالار فرهنگیان رفسنجان برگزار شد.

محمد حسن محسن بیگی  مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در این آیین اظهار داشت: در سال گذشته توسط خیران مدرسه ساز در نقاط مختلف استان بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

وی افزود: این هزینه در حوزه های مختلف آموزش و پرورش از جمله ساخت سالن نمازخانه، احداث مدرسه، سالن ورزشی و کتابخانه و … هزینه شده است.

محسن بیگی اظهار کرد: در مجموع در۲۶ شهرستان استان کرمان، مجامع خیرین مدرسه ساز تشکیل شده و فعالیت های خوبی در این مجامع از سوی خیرین در راستای آموزش و پرورش انجام می شود.

در ادامه رئیس آموزش و پروش شهرستان رفسنجان هم گفت: از سال ۹۲ تا کنون خیرین مدرسه ساز در رفسنجان بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک کرده اند.

سید کاظم حسینی افزود: این در حالی است که درآمد در این شهرستان کم بود اما خیران در امر کار خیر کوتاهی نکردند.

وی تصریح کرد: این نشان دهنده این است که خیران تحت هر شرایطی دست از کار خیر بر نمی دارند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۱۲ نفر عضو مجمع خیرین مدرسه ساز رفسنجان هستند.

 فرماندار رفسنجان نیز در این مراسم حدود ۴۰ درصد مدارس شهرستان رفسنجان را فاقد استحکام مناسب دانست و گفت:  خیران در شهرستان رفسنجان کارهای بسیاری انجام می دهند که جا دارد ضمن تشکر از آنها این افراد را در حوزه مقاوم سازی و استحکام بخشی این مدارس تشویق کنیم.

وی تصریح کرد: به برکت سخت کوشی های مردم و تولید پسته، مردم رفسنجان در ایجاد مراکز بهداشتی، مساجد و مدارس و انجام دیگر کارهای خیر پیشتاز هستند.

ملانوری بیان کرد: اما کشاورزی رفسنجان و تولید محصول پسته به دلیل خشکسالی دچار چالش شده اما همچنان خیران رفسنجان در انجام کار خیر از هیچ کمکی دریغ نمی کنند.

وی اظهار کرد: امروز بزرگترین کار خیر در حوزه اقتصاد مقاومتی، ایجاد شغل و درآمد زایی است تا با احیای معیشت مردم، شاهد کاهش آسیب های اجتماعی باشیم.

در ادامه امام جمعه رفسنجان هم گفت: در حوزه آموزش و پرورش خیران، مدارسی که دارای بافت  فرسوده و فاقد استحکام هستند تعمیر یا نوسازی و بازسازی کنند.

رمضانی پور به خطبه ۱۹۳ نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: امام علی (ع) در بحث تقوی و نیکوکاری اشاره داشتند، لذا در حساب بانکی افرادی میلیاردها پول وجود دارد اما شاید خود افراد متوجه ورود به امر خیر نیستند که باید این افراد را به امر انجام کار خیر ترغیب کرد که کاری بسیار نیکو و خداپسند است.

 وی تصریح کرد: ساخت خانه های بهداشت با کمک خیران در رفسنجان تقریبا تمام شده و خیرین بهتر است در مقاوم سازی مدارس وارد عرصه شوند.

در ادامه رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز رفسنجان هم گفت: کار خیر برای خیرین حیات طیبه است و کار خیران، جلوه های ویژه و عشق است.

وی تصریح کرد: در سال ۷۵ و ۷۶ رفسنجان مقام اول در ایران در حوزه مدرسه سازی را کسب کرد.

یوسفی ادامه داد: ۱۱۲ نفر عضو این مجمع هستند که در مجموع تا کنون ۲۵۰ مدرسه را در نقاط مختلف رفسنجان و انار ساخته اند.

وی ادامه داد: خیران این تعداد ۲۵۰ مدرسه ا در قالب ۴۵۶ کلاس، ۱۶ نمازخانه، سه واحد اردوگاهی، یک مرکز اختلالات رفتاری، سه واحد آموزش استثنایی ساخته اند و در حال حاضر نیز ۶ سالن نمازخانه در دست ساخت است.

یوسفی با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تا ۹۴ در رفسنجان ۵۰ میلیارد ریال مدرسه سازی شده است بیان کرد: با توجه به وجود تحریم ها و فشارهای اقتصادی، منتظر کمک های دولت نشدیم و خیران خود به ساخت مدارس  اقدام کردند.

وی بیان کرد: این دلیل نمی شود که رفسنجان برخوردار است لذا با توجه به اینکه ۳۳ درصد از مدارس کشور فرسوده هستند

یوسفی خاطرنشان کرد: ۱۶ سالن نمازخانه و ۶ سالن ورزشی در مدارس رفسنجان کمبود داریم.

در پایان از ۱۱۲ خیر مدرسه ساز در رفسنجان تجلیل به عمل آمد.

 

خروج از نسخه موبایل