اعضای گروه رباتیک vru عنوان کردند؛

گروه رباتیک vru دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان نیاز به اسپانسر دارد

  • شناسه خبر: 73726
گروه رباتیک vru دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان نیاز به اسپانسر دارد

علیزاده گفت: دانشگاه همیشه ما را حمایت کرده است؛ اما چون هزینه ها ساخت رباتدر ایران بالا میباشد علاوه بر بودجه دانشگاه نیاز به اسپانسر داریم.

خانه » آخرین اخبار » گروه رباتیک vru دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان نیاز به اسپانسر دارد

به گزارش “خانه خشتی“، مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در تاریخ ۱۷ فروردین ۹۴ در تهران برگزار شد؛ در این مسابقات ۳۶ تیم ثبت نام کردند که از این تعداد تنها ۱۹ تیم برای حضور در مسابقات پذیرفته شدند و گفتنی است که با اینکه تیم هامبورگ از کشور آلمان پذیرفته نشد، تیم رباتیک vru دانشگاه ولیعصررفسنجان توانست مجوز ورود به مسابقات مقدماتی جهانی را از سوی کمیته ملی ربوکاپ ، پس از فرستادن گزارش های طراحی، شبیه سازی و ساخت دریافت کند و از بین ۱۸ تیم برتر دنیا در اولین حضورش هفتم شود و در بین دانشگاههای دولتی کشور مقام اول را کسب کند و تحسین همگان را (به خصوص داوران و مسئولین کمیته ملی ربوکاپ در لینک امدادگر واقعی به خاطر طراحی و پیاده سازی حرفه ای) برانگیزد. در اینجا گفتگویی را با اعضای این تیم که همگی از نخبگان کشور هستند، ترتیب داده ایم به شرح زیر:

*لطفا خودتان را معرفی کنید و بگویید کارتان را از کجا آغاز کردید؟

ایمان علیزاده دانشجوی کارشناسی مکانیک، مرتضی علیزاده دانشجوی کارشناسی برق، محمد خالویی کارشناسی کامپیوتر

رحمان علیزاده دانشجوی مهندسی خودرو،

کارمان را از دی ماه ۱۳۹۲ با ساخت ربات مسیریاب با حضور در مسابقات کشوری خیام شروع کردیم پس از آن هم به فکر ساخت یک ربات امدادگر برای شرکت در مسابقات جهانی رباتیک افتادیم.

که در این مسابقات بین دانشگاههای دولتی مقام اول و در بین ۱۸ تیم برتر دنیا هفتم شدیم و در حال حاضر هم خودمان را برای مسابقات ربوکاپ ۲۰۱۶ آلمان آماده می کنیم.

* از فعالیت های غیر دانشگاهیان بگویید ؟

به طور موازی در کنار فعالیت های گفته شده با هزینه شخصی برخی اعضای گروه موفق به ساخت یک مولتی روتور و مولتی کوپتر( سیستم پیش رفته ی فیلم برداری هوایی) شدیم که قبلا آن را در تهران برای تصویر برداری صحنه های هوایی فیلم ها و سریال ها و تبلیغات ارگان هایی چون شبکه یک ( سریال پایتخت ۳)، شهرداری تهران، شبکه دو (مسابقه نشان برتر)، بانک ملت، دانشگاه تهران و … انجام دادیم و مدتی هم هست که به رفسنجان آمدیم دهیم و اولین کار تصویربرداریمان در اینجا فیلم برداری از نماز عید فطر در مصلی امام و افتتاحیه ی شرکت موسیقی مجتبی کاشفی بوده است.

این پرنده تا ارتفاع ۱۹۰۰ متر می رود و با کیفیت خوب ۴ k بدون لرزش قابلیت فیلمبرداری دارد. این سیستم در ایران کم نظیر است و تنها عده معدودی کار کرده اند و می تواند با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت و بدون انجام شود.

اعضای گروه فیلمبرداری هوایی آموت (حسین علی زاده، ایمان علی زاده و رحمان علی زاده و مرتضی علی زاده).

* از ربات امدادگری که ساخته اید بگویید؟

برای این ربات بیش از ۵۰ میلیون تومان هزینه شده است، این ربات کنترل دستی است و با دوربین هایی که روی آن نسب است می تواند برود و مصدوم را شناسایی کند و باز به نقطه تعیین شده برگردد. در حال حاضر هم در پی ساخت فاز دوم آن هستیم که برای مسابقات آزاد آلمان شرکت داده شود که از معتبرترین مسابقاتِ روباتیک بوده و هر چند سال یکبار برگزار می شود.

ربات امداد گر ۳در واقع از سه ربات تشکیل شده؛ ربات خود مختار، ربات پرنده ، ربات مانواِل که در ربات پرنده در واقع خودکفا شدیم و توانسته ایم چندین را بسازیم که با وجود نویز هم تصویر برداری کند. در واقع کار این سه ربات به این شکل است که ربات زمینی می رود و مصدوم را شناسایی می کند، بعد ربات پرنده می رود و موقعیت مصدوم راشناسایی می کند و می سنجد و سپس اطلاعات را ارسال می کند به تیم امداد گران؛ لازم به ذکر است که ربات امداد گری که ساخته ایم، چهار تا فلیپر دارد که می تواند حتی از کوه هم بالا برود.

* کسی شما را در این مدت حمایت کرده است؟

دانشگاه همیشه ما را حمایت کرده است اما چون هزینه قطعات و ساخت ربات بالا می باشد و بیشتر از بودجه ای است که دانشگاه در اختیارمان قرار داده نیاز به اسپانسر داریم؛ در دانشگاه آزاد قزوین در این زمینه سرمایه گذاری های خوبی شده است که همان طور هم که می بینید این تیم هر سال در مسابقات جهانی رتبه می آورد و افتخار آفرین می شود و بنابراین اگر این سرمایه گذاری در اینجا هم انجام شود مطمئنا نتایج خوبی را به دنبال خواهد داشت.با توجه به فعالیت های رباتیکی توانستیم ما راعضو کانون نخبگان کردند و بیمه شدیم.در حال حاضر مشغول آموزش سی نفربه طور پیشرفته هستیم؛تا با پشتوانه سازی وبا توجه به هزینه های خوبی که دانشگاه دراین زمینه انجام داده ،بتوانیم سال های زیادی در عرصه رباتیک در کشور و حتی جهان حضور موفق داشته باشیم.

* سخن پایانی:

در کل از دکتر محمد علی دهقان ریاست محترم دانشگاه ولیعصر واساتیدمان درگروه های مکانیک ، برق وکامپیوترو همچنین از دکتر مجید فصیحی هرندی معاونت فرهنگی دانشگاه و دکتر علی ابراهیمی میمند مدیریت فرهنگی دانشگاه ودر آخر ازدکتر ارسلان معاون سیاسی فرماندار که تا کنون ما را حمایت کرده اند تشکر می کنیم و امیدواریم با پشتیبانی مسئولان و سرمایه گذاران بتوانیم تلاشهای مستمر خودمان را به بار بنشانیم و شاهد موفقیت های بیشتری از خود باشیم باید به سمت صنعتی شدن برویم و ربات ها در صنعت مان استفاده کنیم به خصوص در بخش کشاورزی با توجه به اینکه محصول عمده شهرمان است؛ در دنیای امروز که عصر سرعت است، وجود ربات ها می تواند این امر را تسریع کند.

برچسب ها:
استارتاپ ویکند انجمن علمی مهندسی کامپیوتر ایده خانه خشتی دانشگاه ولیعصر رفسنجان
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • من2

    جایزه هم داره عایا؟ اگر بله چیه ؟ مسابقه هست نه؟
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان