پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

نقد فرماندار رفسنجان بر شاخص های توزیع اعتبارات در استان

به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، حمیدملانوری در جلسه امروز کمیته برنامه ریزی شهرستان رفسنجان با اشاره به رتبه اول شهرستان رفسنجان در استان بر اساس شاخص های سازمان مدیریت و برنامه ریزی و کاهش بودجه تخصیصی شهرستان نسبت به سال گذشته تصریح کرد: این شاخص ها نیاز به اصلاح دارند و تا زمانیکه این شاخص ها مدنظر باشد و رفسنجان رتبه یک برخورداری در استان را داشته باشد وضعیت اعتبارات و بودجه به همین شکل خواهد بود.

وی با بیان اینکه رشد به تناسب منطقه باید انجام گیرد تصریح کرد:نمی شود که رشد یک شهرستان را توقف کرد تا سایر شهرستانها به آن برسند ، این شدنی نیست رشد باید به تناسب اقلیم، فرهنگ، اجتماع، وضعیت شهری، محل زندگی مردم و … باشد، با توجه به وضعیت فعلی و نیازهای شهرستان رفسنجان و انتظارات مردم این رتبه بندی درست نیست و این امکانات نمی تواند جوابگوی همه نیازها باشد.

ملانوری با بیان اینکه رفسنجان رتبه اول برخورداری بر اساس شاخص های برنامه ریزی دارد و در عین حال واقعیت چیزی دیگری است ، به وضعیت راههای اصلی و روستایی شهرستان ازجمله محور رفسنجان به زرند با حجم ترافیک بالا و بدون شانه خاکی و محور رفسنجان به نوق به عنوان دومین محور حادثه خیز استان و همچنین وضعیت نامناسب آب شرب در برخی مناطق روستایی و وضعیت تخرببی برخی مدارس در رفسنجان اشاره کرد.

وی افزود: خیلی از شهرستانهای کوچک تر از رفسنجان تخصیص دو برابری از ماده ۱۸۰ را داشته اند.

ملانوری بسیاری از اقدامات صورت گرفته در شهرستان در زمینه بهداشت و درمان، فضاهای شهری و ورزشی، مساجد و حسینیه ها و … را حاصل مشارکت مردم دانست گفت: این مشارکت مردمی یک نکته مثبت است و ما از آن پشیمان نیستیم اما آنچه مهم است لزوم پیگیری های جدی است تا سهم مردم از دولت گرفته شود.

فرماندار رفسنجان خاطر نشان کرد: شاخص های سازمان مدیریت و برنامه ریزی شاخص های درستی نیستند و بخشداران و با کمک روسای ادارت تا انتها هفته اینده شاخص های واقعی را بیابند تا پیگیری لازم صورت گیرد و این وضعیت اصلاح شود.

ملانوری در ادامه توجه به اقتصاد مقاومتی بر اساس ابلاغیه رهبر فرزانه انقلاب در این زمینه را ضروری دانست و گفت: باید اقتصاد را مردمی کنیم تا دولت توانمند شود و در پی آن بتواند با امکانات و منابع خودش با کمک مردم توسعه یابد.

وی همچنین به تدوین سند جدید توسعه شهرستان اشاره کرد و افزود: نیاز است تا یک سند علمی تخصصی تدوین تا ظرفیت های شهرستان، واقعیت ها و توانمندی دولت را ببیند و با کمک اینها دستورالعمل جدیدی ایجاد کند.

فرماندار رفسنجان به برگزاری سمینار توسعه شهرستان در ۱۷ مهرماه امسال اشاره کرد و بیان داشت: این سمینار در قالب ۱۰ کمیته تخصصی برگزار میگردد و نتیجه ان خوراکی برای سند توسعه شهرستان خواهد بود.

خروج از نسخه موبایل