یادداشت/ احد امینی

امان از تازه به دوران رسیده ها/ مردم به اندازه ی کافی سرگرم بیکاری هستند

  • شناسه خبر: 58559
امان از تازه به دوران رسیده ها/ مردم به اندازه ی کافی سرگرم بیکاری هستند

در چند سال گذشته کنسرتی نبود، کسی هم مبتلا به بیماری روحی روانی در اثر کمبود کنسرت نشد؛ آیا بهتر نیست بجای پیدا کردن سرگرمی برای مردم وضعیت بیکاری و ازدواج را سروسامانی بدهید؟

خانه » آخرین اخبار » امان از تازه به دوران رسیده ها/ مردم به اندازه ی کافی سرگرم بیکاری هستند

به گزارش “خانه خشتی”، دکتر روحانی میگفت امان از تازه به دوران رسیده ها ….
یکی از تفاوت های بنیادین بین انسان و حیوانات در رفتارهای منطقی است، بطوری که گفته اند انسان حیوانی منطقی می باشد، حال اگر کلمه منطق را حذف کنیم انسان حیوان می شود…

حال آیا ما جاهایی که به نفع ما نیست باید منطقی عمل کنیم و اهل حرف منطقی باشیم؟

مثلا یکی از مدیران دانشگاهی میگفت: برگزاری کنسرت درون دانشگاه هیچ مشکلی ندارد ما در این رابطه به وزارت استناد کرده ایم و در کنسرت همین آهنگ های صدا و سیما خوانده می شود و صدا و سیما هم زیر نظر رهبری ست و هم خود رهبری صدا و سیما را چند باری تحسین کرده است و از همه ی این موضوعات گذشته اگر ما مردم را با کنسرت سرگرم نکنیم دیگر با چه راهی می شود مردم را سرگرم کرد؟
خب در وهله ی اول این صحبت ها منطقی بنظر می رسند ولی اگر جواب هایی که به این صحبت داده شود منطقی تر باشند تکلیف چیست؟ آیا باید اصرار و پافشاری خود را ادامه دهیم؟ …

به قول دکتر روحانی ” با زور نمی توان کسی را بهشت فرستاد ” کسی که خود را به خواب زده است کسی که منافع حزب سیاسی متبوع را بر حرف منطقی ترجیح می دهد اگر خود خدا هم برایش توضیح دهد قبول نمی کند.
اما در جواب سخنان فوق الذکر باید بررسی کنیم که آیا دف زدن و نواختن گیتار توسط بانوان از لحاظ شرعی مشکلی دارد یا نه؟

با توجه به استفتا انجام شده این کار از لحاظ شرعی حرام است به وجد آوردن جوانان توسط خانم ها حرام است اینجا این سوال پیش می آید که شما بعنوان یک مدیر دانشگاهی در صف اول یک مراسمی که در آن عمل حرام انجام می گیرد می شود بفرمایید چه می کنید؟

از طرفی رهبر معظم انقلاب می فرمایند: بنده با ترویج موسیقی ولو اینکه حلال هم باشد در دانشگاها مخالفم…

اینجاست که می فهمیم چرا حتی در دانشگاهای بزرگ غرب، کنسرت برگزار نمی شود؟ آیا آن ها بخاطر اسلام چنین کاری می کنند؟ خیر، آن ها بهتر از هر مدیر دانشگاهی ما فهمیده اند که برگزاری کنسرت ها یک راه انحرافی بر روی تمامی کالج ها و پردیس های علمی باز می کند، دانشگاه های غرب جهت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان بجای کنسرت از سخنان بزرگان و کارآفرینانی خود همچون بیل گیتس و مرحوم استیوجابز و … استفاده می کنند و امکانات ورزشی همچون زمین فوتبال ، فوتسال ، استخر شنا، جکوزی را توسعه داده اند و برنامه هایی همچون کوهنوری، سرکشی از باغ وحش، سیرک و موزه های علمی و … را برگزار می کنند…

حال سوال اینجاست آیا دانشجویان تنها راه سرگرمیشان کنسرت است؟ راقم از تمامی مدیران دانشگاهی به جد تقاضا دارم که در رشته ای که تخصص ندارید اظهارنظر نکنید و چرا با این کارتان به آیه ی صریح قرآن (و لا تقف ما لیس لک به علم) اهمیت نمی دهید؟ بچه های رشته ی مدیریت ورزشی گرایش اوقات فراغت و فعالیت های تفریحی آیا بهتر نیست بجای شما صحبت کنند؟ و یا از آنها مانند بنده مشورت بگیرید؟…

شما می گویید که از وزارت استناد می کنید سوال این است کدام وزارت؟ همان وزارتی که مراجع ۵تا ۵تا از مواضع انحرافیش گله دارند نکند منظورتان است؟

از طرفی چرا از رهبری برای به کرسی نشاندن حرف های غیرمنطقی خود مایه می گذارید؟ سوال این است که مشخص کنید کجا رهبری صدا و سیما را تحسین کرد؟ مگر در آخرین سخنران ایشان نفرمودند که صداوسیما هزاران برنامه برگزار می کند آیا برای اجرای هر برنامه ای از بنده امضای موافقت می گیرند؟ (این هم حرف خود رهبری است)…

شما در آستانه ۲۲ بهمن بصورت عمومی پیامی ولایی و انقلابی دادید و از طرفی هم اینگونه در جلسات خصوصیتان از رهبری مایه می گذارید آیا این رفتاری دوگانه در قبال اوامر رهبری بحساب نمی آید؟…

بنده خودم جزئی از مردم هستم در طول این چند سال گذشته کنسرتی هم نبود کسی هم مبتلا به بیماری روحی روانی در اثر کمبود کنسرت نشد آیا بهتر نیست بجای پیدا کردن سرگرمی برای مردم وضعیت بیکاری و ازدواج را سروسامانی بدهید؟ مردم به اندازه ی کافی سرگرم بیکاری هستند …
این رفتار های جدید مدیران دانشگاهی قطعا در محاسبات آینده تاثیر خواهد گذاشت؛ آیا جوانان مسلمان می توانند نسبت به آنچه که در اطرافشان رخ می دهد بی تفاوت باشند؟ شما بگویید کدام امام ما اینگونه بوده؟ تا ما هم مانند آنان رفتار کنیم اصلا اگر امامان ما نسبت به آنچه که در اطرافشان اتفاق می افتاد بی خیال بودند خب چرا شهید شدند؟ پس ما هم قطعا و مسلما نمی توانیم دست روی دست بگذاریم…

اگر آرامش دانشگاها بهم ریخته شد و یا هر گونه سر و صدایی در دانشگاها پدیدار شد مسئولیتش بر عهده ی تازه مدیرانی ست که رفتارهای جدید و خلاف منطق و شرع از خود بروز می دهند این را همه بدانند. پیشنهاد می شود بجای تاکید بر مرزبندی های سیاسی در دانشگاها همدلی، برابری و برادری را جایگزین نمایید تا آرامش دانشگاها کما فی السابق حفظ گردد و برای رسیدن به چنین هدفی می توان از تجربیات مدیران گذشته استفاده نمود…

ما همان دانشجویان گذشته هستیم و شما مدیرانی جدید… ما به دنبال آرامش در دانشگاها بوده و هستیم اگر این آرامش از بین برود به نظر شما مشکل از تازه مدیرها خواهد بود یا دانشجویانی که چند سال است در دانشگاه هستند؟؟ به قول دکتر روحانی امان از تازه به دوران رسیده ها …
احد امینی – فعال دانشجویی

برچسب ها:
اخبار رفسنجان امان از تازه به دوران رسیده ها بیکاری خانه خشتی روحانی کنسرت یادداشت/ احد امینی
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • علی

    شما اگه از کسی که کمی با ادبیات آشنایی دارد بروید بپرسید که کلمه ی ناطق و منطق از لحاظ ریشه ی کلمه آیا تفاوتی دارند یا خیر ... تا آن دوستان شما را راهنمایی میکنند... و ثانیا این جمله که فرق انسان با حیوانات در منطقی عمل کردنشان است (نه در غریزه ای عمل کردنشان) ...به نظر شما اشتباه است؟؟ ثالثا نگفته هر موسیقی لطفا سوال استفتا شده را چن بار دیگر بخوانید...انشاا... متوجه می شوید رابعا نویسنده فعال دانشجویی است و مسائل درون دانشگاه قطعا برایش در اولویت قرار دارند و مواردی که ذکر کردید را اگه ما برویم از دولتی ها بپرسیم فوری میگن شما بیسوادا چرا همش سوال می پرسید حال شما جای ما میری بپرسی ؟؟

    بهمنيار

    به نام خدا باسلام خدمت دوستان عزیز در خانه خشتی ذکر چند نکته ضروری است ۱-مقاله فوق با عبارت انسان حیوانی است منطقی شروع میشود که هم به لحاظ نقل قول و هم مضمون اشتباه و در واقع مضحک است. ارسطو:"انسان حیوان ناطق است". ۲-نبود سالن اجتماعات با ظرفیت مناسب در شهرستانها مهم ترین دلیل برگزاری کنسرت در دانشگاهها است وجای سوال از مسئولن است که چرا شهر ما دارای یک سالن اجتماعات مستقل نیست. ۳-چگونه است که برگزاری یه کنسرت موسیقی مورد انتقاد بسیاری از دوستان مومن و معتقد قرار میگرد اما منکرات بدتری که نه تنها در شهر ما رایج دارد که عادی شده از جمله شرب خمر، زنا ، سودهای بانکی که بنا به فتوا اکثر مراجع اعظام تقلید سود بیش از ۴% حرام است و... مورد اعتراض قرار نمیگیرد . ۴-اما در مورد موسیقی : اولا موسیقی که اسباب لهو و لعب باشد در اسلام حرام است نه هر موسیقی . ثانیا امروزه موسقی و علم و فن مرتبط به آن یکی از مهم ترین و تاثیر گذارترین جلوهای فرهنگی هر کشور و تمدن است آیا موسیقی آینی ما و حتی سبک پاپ که در دوران بعد از انقلاب و در ایران شکل گرفته را میتوان ابزار لهو و لعب دانست؟ بهتر آن آنست دوستان عزیز با مطالعه بیشتر و سعه صدر و بلندی فکر و نظر بیشتری با مسائل برخورد نمایند.

    عادل

    ازخانه خشتی به خاطر این اطلاع رسانی متشکریم ، ضمنا صدا ی رفسنجان هم خیلی ترویج موسیقی می کند ، به نظر می رسد گوش مدیران صدا و سیما نیز سنگین است . لطفا به این عزیزان هم تذکری جدی بدهید ..

    محمد

    شما کار ایجاد کن مشتری کنسرت ها خود به خود کم میشه
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان