پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

روستای موقوفه امام حسین (ع) در رفسنجان، نیازمند جذب سرمایه گذار

به گزارش “خانه خشتی”، روستای قاسم آباد حاجی با دارا بودن ظرفیت های بزرگ گردشگری از قبیل خانه حاج آقا علی، امامزاده پیر مراد، قدیمی ترین مسجد چهار ایوانی و بافت تاریخی به روستایی غنی برای جذب گردشگران تبدیل شده است.

برای جذب سرمایه گذاران به منظور رونق گردشگری روستا آماده ایم

دهیار قاسم آباد حاجی در گفتگو با خبرنگار ما از آمادگی این روستا برای احداث خیریه به منظور ایجاد شغل خبر داد و گفت: این روستا از لحاظ بافت تاریخی و جذب توریست می تواند درآمدهای مختلفی ایجاد کند؛ اما محورهای گردشگری رفسنجان تعریف نشده و نیاز به مشارکت شهرداری و فرمانداری برای ایجاد مرکز اقامتی و گردشگری هستیم.

زینلی در ادامه افزود: در پی ایجاد تعاونی برای دریافت سهام سرمایه گذاران و افزایش سهم گردشگری هستیم و تمام قد در خدمت سرمایه گذاران برای جذب سرمایه های آن ها در جهت افزایش رونق قاسم آباد ایستاده ایم.

مهاجرت به شهر از مشکلات این روستاست

امام جماعت روستای قاسم آباد حاجی نیز به ظرفیت های فراوان روستا اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات روستای ما مهاجرت مردم به شهر است و برای کاهش میزان آن به دنبال راهکار هستیم.

حجت الاسلام حسینی افزود: این روستا متعلق به امام حسین (ع) است و همه به خدمت در آن علاقمندند و قصد داریم با تعیین چشم انداز آینده قاسم آباد، از کاهش جمعیت روستا جلوگیری کنیم و به رونق آن بیفزاییم.

قاسم آباد حاجی باید به ایام باشکوهش باز گردد

جمعی از اهالی نیز با اشاره به پیشینه قوی روستا در زمینه های مختلف و وجود شهدای بزرگوار و هیئت های مذهبی که در نتیجه تلاش شورا ایجاد شده است، خواستار یافتن راهی برای برون رفت از این چالش شدند و گفتند: روستای قاسم آباد هم اکنون ابهت خود را از دست داده است و مانند گذشته زبانزد نیست؛ علاقمندیم این روستا که شش دانگ آن وقف امام حسین (ع) است، به ایام باشکوهش برگردد.

خانه حاج آقا علی بزرگ ترین سرمایه رفسنجان است

فرماندار رفسنجان لزوم توجه به سرمایه گذاری و توسعه گردشگری در این روستا را ضروری عنوان کرد و گفت: رفسنجان بهترین موقعیت را در کشور دارد و خانه حاج آقا علی قاسم آباد نیز بزرگ ترین سرمایه این شهرستان است.

حمید ملانوری افزود: در استان آثار تاریخی و توریستی فراوانی داریم؛ خانه حاج آقا علی در جهان یکی است و نمونه ندارد، باید برای حفظ آن بکوشیم؛ لذا باید نگاهمان را تغییر دهیم و برای اثبات موقعیت گردشگری و توریستی خود تلاش کنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: روستای قاسم آباد که به روستای امام حسین (ع) معروف است، باید الگو باشد و باید برای سربلندی این منطقه بکوشیم که این امر با ایجاد شغل محقق خواهد شد.

ملانوری بازگشت به دوران شکوفایی قاسم آباد را برگشت به اعتقادات و فرهنگ عنوان کرد و افزود: پول و ثروت خیر و برکت نمی آورد؛ مگر اینکه در خدمت خدا و مخلوقات قرار گیرد.

وی افزود: رفع آسیب ها کار جمعی ماست و هر آنچه در جامعه رخ می دهد، حاصل کار جمعی است نه کار فردی؛ باید به فکر فرهنگ و جوانان و کاهش طلاق به عنوان منفورترین حلال خدا باشیم و هر کس با هر توانایی فکری و تمکن مالی برای پیشرفت و توسعه به میدان آید.

روستای قاسم آباد حاجی ازتوابع بخش مرکزی رفسنجان است و دارای بیش از ۶۰۰ خانوار می باشد.

خروج از نسخه موبایل