پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

کیفیت آب مصرفی رفسنجان به طور مداوم بررسی می شود/صرفه جویی ها ادامه یابد

به گزارش “خانه خشتی”، عباس سالاری پور در حاشیه بازدید از تأسیسات آب و فاضلاب رفسنجان در بیان وضعیت تأمین آب شهری گفت: میزان آب ورودی از ۲۱ حلقه چاه آب دشت بردسیر و سعید آباد، ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است که به دو مخزن ۳ هزار متر مکعبی و ۲۰ هزار متر مکعبی وارد می شود.

رییس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب رفسنجان طول شبکه توزیع آب شهری را بیش از ۸۰۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: از میزان ۵۱ هزار فقره انشعابات شهری، بیش از ۴۰ هزار انشعاب خانگی وجود دارد.

وی تعداد آزمایشگاه های نمونه برداری آب در استان را ۴ عدد بیان کرد و گفت: به جز کرمان، شهرستان های رفسنجان، جیرفت و بم دارای آزمایشگاه می باشند که کیفیت آب مصرفی به طور مرتب در آن ها بررسی می شود.

سالاری پور ادامه داد: میزان سختی و ای سی (EC) آب رفسنجان در حد مطلوب و مجاز است و نیتریت و نیترات آن نیز کنترل شده است.

رییس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب رفسنجان گفت: با پایین آمدن سطح آب، کیفیت آن پایین آمده و درصد فلزات سنگین در آن افزایش می یابد که برای تصفیه آن به هزینه ای بالغ بر ۳۱ میلیارد تومان اعتبار در سال نیاز است.

وی در ادامه از توجه فرماندار و نماینده مردم رفسنجان به مسئله آب شهرستان قدردانی کرد و افزود: با پیگیری مستمر مسئولین، برای اولین بار هیئتی از سوی وزارت نیرو برای نمونه برداری از چاه ها و مخازن آب به منظور افزایش کیفیت آب مصرفی رفسنجان، اعزام شد.

سالاری پور افزود: به همت همکاران و واحدهای اداره آبفای رفسنجان، تلاش کردیم در تابستان امسال قطعی آب نداشته باشیم که این امر نتیجه صرفه جویی مؤثر مردم بوده است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در رفسنجان بر خلاف سایر شهرها، سه پیک مصرفی (تعطیلات نوروز، ایام تابستان و فصل برداشت پسته) را تجربه می کنیم، ضروریست صرفه جویی مردم برای مصرف بهینه از آب ادامه یابد.

خروج از نسخه موبایل