پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

اعزام بیش از 2 هزار نفر از رفسنجان به مناطق عملیاتی جنوب کشور

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت رفسنجان از اعزام دو هزار و 163 نفر به مناطق عملیاتی جبهه های جنوب کشور خبرداد.

سرهنگ علی اسدی در گفت و گو با “خانه خشتی”، گفت: از اسفند سال گذشته تا کنون دو هزار و 163 نفر از اقشارمختلف محلات، دانش آموز ، دانشجو و عامه مردم به مناطق عملیاتی جبهه های جنوب کشور  اعزام شدند.

وی آشنایی نسل جوان با فداکاری و رشادت های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس را از اهداف اردوی راهیان نور برشمرد و افزود: سال گذشته 480 دانشجوی دختر و پسر از 8 اسفندماه تا 15 فروردین سال جدید به این مناطق اعزام شدند.

اسدی به اعزام 960 دانش آموز به اردوی راهیان نوراشاره کرد و بیان داشت: از 20اسفندماه تا 15 فروردین سال 93 نیز 723 خواهر و بردار بسیج از قشر محلات عازم این اردوها شدند.

وی خاطرنشان کرد:این افراد از مناطق عملیاتی طلائیه، هویزه، اروند، دهلاویه، شلمچه، یادمان شهدای فاو و فتح المبین دیدن کردند.

اسدی تصریح کرد: در صورت اختصاص بودجه اردوهای راهیان نور در سال 93 نیز همانند سال های گذشته برگزار خواهد شد.

 

خروج از نسخه موبایل