پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان چهارشنبه در کارگاه توانمندسازی مدیران حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:
طرح پزشک خانواده با هدف کاهش هزینه‌های درمانی از ۲۵ تیرماه در شهر رفسنجان آغاز می‌شود

به گزارش خانه خشتی؛ محمد جعفری در کارگاه توانمندسازی مدیران حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، کاهش هزینه‌های پرداختی مردم در مواجهه با بیماری‌ها وارتقا کیفیت درمان است.

جعفری افزود: این برنامه تلاش می‌کند تا در عین کاهش هزینه‌ها، کیفیت خدمات درمانی را نیز افزایش دهد تا شهروندان بتوانند با بودجه کمتر، خدمات باکیفیتی دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در توضیح سازوکار این طرح گفت: در صورت نیاز بیمار به خدمات تخصصی از طریق پزشک خانواده به مطب متخصصان یا کلینیک‌های فوق‌تخصصی ارجاع داده می‌شود که این روند نیز با ویزیت و هزینه بسیار کمتر انجام می‌پذیرد. همچنین در صورت نیاز به بستری، بیمار از طریق مسیر ارجاع، خدمات بستری خود را به‌صورت کاملاً رایگان دریافت خواهد کرد.

جعفری در پایان خاطرنشان کرد: این برنامه علاوه بر ارتقای شاخص‌های سلامت جامعه، به دنبال بیماریابی به‌موقع نیز می باشد.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل