پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

امام جمعه رفسنجان:
دشمن می‌داند توان اجرای عملی تهدیدات خود علیه ایران را ندارد

به گزارش خانه خشتی، حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته رفسنجان، در آغاز خطبه دوم نماز جمعه، خود و نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و اظهار داشت: عمل صالح و تقوای الهی بهترین امر به معروف است و یکی از راه‌های مؤثر امر به معروف، ترویج آن به‌صورت غیرمستقیم از طریق رفتار و کردار صالح و تقواپیشه است.

وی در ادامه با اشاره به برخی مناسبت‌های تاریخی، گفت: ۲۳ خرداد یادآور جنایت دشمنان آمریکایی و صهیونیستی در سال گذشته است که در پی آن، نظام جمهوری اسلامی ایران با هدایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب پاسخ قاطعی داد و جنگ ۱۲ روزه آغاز شد. این روز به نام شهدای اقتدار ملی نامگذاری شده است.

امام جمعه رفسنجان همچنین به آغاز سال جدید هجری قمری و فرارسیدن ماه محرم اشاره کرد و افزود: هلال ماه محرم روز سه‌شنبه رؤیت خواهد شد و برنامه‌های دهه اول، دوم و سوم محرم طبق روال گذشته برگزار می‌شود. وی گفت: برنامه میدان همچنان به قوت خود باقی است و در هر دهه یکی از موکب‌ها و هیئت‌های شهرستان رفسنجان مسئولیت اجرای برنامه‌ها را با برنامه‌های متنوع برعهده خواهد داشت.

رضایی با تبریک روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت محتشم کاشانی، همچنین روز جهاد کشاورزی و سازندگی، تصریح کرد: جریان جهاد و خدمت‌رسانی همچنان در کشور ادامه دارد و از تلاش‌های فعالان این عرصه قدردانی می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات اخیر منطقه و پاسخ سریع محور مقاومت به حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، اظهار کرد: دشمن می‌داند که در عمل نمی‌تواند تهدیدات خود را اجرایی کند، زیرا از عواقب سنگین آن آگاه است. جمهوری اسلامی ایران نیز در مواقع لازم با هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در منطقه، خسارت‌های سنگینی به دشمن وارد کرده است.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: جنگ امروز دشمن علیه ملت ایران، جنگ تاب‌آوری است و هدف اصلی آن تضعیف تاب‌آوری ملی و ضربه زدن به انسجام داخلی کشور است. در چنین شرایطی هر اقدامی که پیام ضعف و ناامیدی را به جامعه یا دشمن منتقل کند، در راستای اهداف دشمن خواهد بود، اما مردم و مسئولان ایران با استقامت و ایستادگی در برابر این فشارها مقاومت کرده‌اند.

وی درباره موضوع مذاکرات نیز گفت: مردم ایران، مسئولان و مدافعان کشور با صدای رسا اعلام کرده‌اند که هرگز مذاکره در سایه تهدید را نخواهند پذیرفت.

رضایی در پایان با اشاره به برخی مطالبات مردمی شهرستان رفسنجان از جمله تأمین دستگاه سی‌تی‌اسکن و رفع مشکلات آب، از مسئولان شهرستان و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خواست جلسه‌ای با حضور مسئولان ارشد شهرستان برای بررسی و پیگیری این مطالبات برگزار شود.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل