پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

تاکید نماینده مجلس بر صرفه‌جویی انرژی

به گزارش خانه خشتی؛ احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در شورای اداری شهرستان رفسنجان با اشاره به تحولات سیاسی بین‌المللی و تغییر مواضع دولت آمریکا اظهار کرد: با توجه به تغییرات مداوم در دیدگاه‌های دونالد ترامپ، پیام مقام معظم رهبری در مراسم بزرگداشت فردوسی که بر نقش مردم در صحنه و اهمیت وحدت ملی تأکید داشت، پیامی مهم برای جهان به شمار می‌رود.

وی افزود: شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی ، نشان می‌دهد امنیت کشور در سایه اتحاد و حضور مردم شکل می‌گیرد و بسیاری از مباحث سیاسی و حتی نظامی نیز در نهایت به حوزه اقتصاد گره خورده است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ادامه داد: امیدواریم با پایان شرایط جنگی، حوزه اقتصاد کشور به سمت بهبود و رونق حرکت کند و مدیریت صحیح مسائل اقتصادی نیز بتواند به حمایت از مردم منجر شود.

انارکی محمدی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی گفت: صرفه‌جویی می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت منابع داشته باشد و حتی با کاهش حدود ۱۰ درصدی مصرف، امکان ذخیره‌سازی قابل توجهی در حوزه انرژی ایجاد می‌شود از این رو بر صرفه‌جویی در مصرف برق و انرژی تأکید داریم تا جامعه کمتر با مشکلات این حوزه مواجه شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی مسائل زیست‌محیطی منطقه بیان کرد: رفسنجان در حال حاضر از نظر آلودگی به آرسنیک یکی از آلوده‌ترین شهرهای کشور به شمار می‌رود که این موضوع مشکلاتی را برای منطقه ایجاد کرده است.

نماینده مردم رفسنجان و انار همچنین به وضعیت راه‌های رفسنجان اشاره کرد و گفت: در حوزه راه‌ها حدود هزار و ۳۰۰ کیلومتر مسیر آسفالته در منطقه وجود دارد و با همکاری وزارت راه و شهرسازی برنامه‌ای آغاز شده است که بر اساس آن در نقاطی که با مشکل زیرساختی مواجه هستیم، ابتدا زیرسازی انجام شود و سپس با تخصیص قیر رایگان عملیات آسفالت صورت گیرد.

وی افزود: در حال حاضر روکش آسفالت محورهای مواصلاتی انار، شهربابک، کرمان و سایر مسیرها با اعتباری حدود ۴.۵ همت در حال اجراست همچنین جاده‌های نوق و مسیر شاهزاده عباس که سال‌ها با مشکل مواجه بوده‌اند، در دستور ساماندهی قرار گرفته‌اند.

انارکی محمدی با اشاره به وضعیت جاده داوران گفت: این مسیر فاقد کد است و به همین دلیل امکان استفاده از بودجه‌های دولتی برای آن وجود ندارد، در حالی که تردد بالای تانکرهای سوخت در این مسیر آن را به جاده‌ای خطرناک تبدیل کرده است با این حال با استفاده از اعتبارات معادن و سایر منابع، عملیات آسفالت آن در حال انجام است.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل