پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

تأکید مسئولان رفسنجان بر هم‌افزایی فرهنگی و اقتصادی و ضرورت توجه به بیانیه گام دوم انقلاب

به گزارش خانه خشتی؛ در جلسه شورای فرهنگ عمومی رفسنجان، فرماندار این شهرستان با اشاره به نقش فرهنگ در تقویت هویت اجتماعی و حل مسائل کلان جامعه گفت که هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی می‌تواند مسیر اجرای برنامه‌های مؤثر را هموار کند.

حسین رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع هزینه‌کرد بودجه‌های فرهنگی اشاره کرد و افزود: طبق آمارهای موجود، سال گذشته بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان صرف هزینه‌های پذیرایی و اطعام در یادواره‌های مختلف شده که پیشنهاد می شود بخشی از اعتبارات به سمت تولیدات هنری، فعالیت های رسانه‌ای و تبلیغات اثرگذار سوق داده شود تا خروجی ماندگارتری داشته باشیم.

رئیس شورای تأمین شهرستان در ادامه در خصوص تغییر نام ها در معابر قدیمی تصریح کرد: تغییر نام مدارسی که دهه‌ها با یک اسم شناخته شده‌اند، موجب اختلال در آدرس‌دهی و نارضایتی می‌شود لذا برای تجلیل از مقام شامخ بزرگانی چون حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و شهید شیرازی، باید از بلوارها و میادین جدیدالاحداث و شاخص استفاده کرد تا شأن این نام‌های مقدس کاملاً حفظ شود.

فرماندار ویژه رفسنجان در پایان بر ضرورت استمرار جلسات سواد رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: باید برای مردم و حتی قشر ارزشی تبیین شود که نیروهای مسلح مقتدر ما مستقیماً تحت فرماندهی مقام معظم رهبری هستند و هیچ جریان سیاسی حق دخالت در تصمیمات نظامی را ندارد امروز دشمن وحدت ما را نشانه گرفته است و ما موظفیم با سخنرانی‌های کوتاه، اثرگذار و تبیین دقیق واقعیت‌ها، از دوقطبی شدن جامعه جلوگیری کنیم.

حجت الاسلام رضایی امام جمعه رفسنجان نیز با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از معارف دینی و فرهنگ اسلامی در برنامه‌های فرهنگی افزود: توجه به بیانیه گام دوم انقلاب باید اساس فعالیت‌ها و سیاست‌گذاری‌ها قرار گیرد تا برنامه‌ها با نیازهای روز جامعه همخوانی داشته باشند.

در ادامه جلسه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان با اشاره به پیوند میان فرهنگ و اقتصاد اعلام کرد: با توجه به توجه ویژه رهبری به موضوع اقتصاد مقاومتی، فراخوانی با عنوان “طرح‌ها و ایده‌های هنری در حوزه اقتصاد مقاومتی” منتشر کرده‌ایم تا هنرمندان بتوانند با ارائه ایده‌های خلاقانه در عبور از چالش‌های اقتصادی نقش‌آفرینی کنند.

علی ترک آبادی همچنین ضمن تأکید بر ضرورت بازخوانی محورهای بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: باید محتوا و ابعاد این بیانیه در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی وارد شود لازم است موضوعات مربوط به این بیانیه در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد در پایان با اشاره به اهمیت نام‌گذاری برخی میادین و خیابان‌ها به نام شخصیت‌های بزرگ فرهنگی و ملی، از پیگیری امور اداری و مالی پروژه‌های فرهنگی شهرستان خبر داد و افزود: پروژه‌هایی مانند طرح عفاف و حجاب که در سال گذشته اجرا شد، نیازمند تعیین تکلیف بودجه و تسریع در روند اداری برای ادامه فعالیت‌ها هستند.

در ادامه مصوبات شورا به این شرح اعلام شد: بررسی آسیب های اجتماعی و حمایت از آنها در قالب تشکیل کمیته های تخصصی؛ نامگذاری بلوار ولایت رفسنجان به نام شهید آیت الله امام خامنه ای؛ پیگیری مطالبات رسانه ها از مجتمع مس سرچشمه توسط فرمانداری.

 

خروج از نسخه موبایل