پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

دستگیری قاتل مرد ۴۲ ساله در رفسنجان پس از ۹ روز / کشف جسد مقتول در حومه شرقی شهر

به گزارش خانه خشتی؛ علیرضا محمدی در تشریح جزئیات این پرونده افزود: روز شنبه ۱۷ بهمن‌ماه، خانواده مردی ۴۲ ساله با مراجعه به پلیس، مفقودی وی را اعلام کردند که بلافاصله با صدور دستورات قضایی لازم، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: از همان ساعات اولیه، تحقیقات تخصصی و شبانه‌روزی با نظارت بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان آغاز شد و کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی، بررسی سرنخ‌ها و بازجویی از مظنونان احتمالی، روند رسیدگی به پرونده را با قاطعیت دنبال کردند.

دادستان رفسنجان ادامه داد: در نهایت پس از گذشت ۹ روز از اعلام مفقودی، متهم اصلی شناسایی و دستگیر شد و در بازجویی‌های فنی و تخصصی به ارتکاب قتل اعتراف کرد.

وی با بیان اینکه انگیزه این جنایت اختلافات خانوادگی بوده است، تصریح کرد: با صدور قرار بازداشت موقت، متهم در اختیار دستگاه قضایی قرار دارد و تحقیقات تکمیلی ادامه دارد.

در ادامه، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان نیز اعلام کرد: امروز سوم اسفندماه، یعنی ۱۵ روز پس از اعلام مفقودی، با حضور اینجانب و کارآگاهان پلیس آگاهی در محل اعلامی از سوی متهم، جسد مقتول در بیابان‌های حومه شرقی رفسنجان کشف شد.

وی افزود: پرونده جهت انجام بررسی‌های تکمیلی، اقدامات کارشناسی لازم، تعیین دقیق علت تامه فوت و همچنین شناسایی و دستگیری همدستان احتمالی متهم، در دستور ویژه بازپرسی و پلیس آگاهی قرار دارد.

دادستان عمومی و انقلاب رفسنجان در پایان ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه و تسلیت به خانواده مقتول، از تلاش‌های شبانه‌روزی و اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان در کشف سریع این جنایت قدردانی کرد و بر برخورد قاطع و قانونی با مرتکبان جرائم خشن تأکید نمود.

انتهای خبر/

خروج از نسخه موبایل