پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

نمایشگاه «فرهنگ ایثار و شهادت» در هفته دفاع مقدس در سرچشمه برپا شد

به گزارش خانه خشتی؛ در این آیینی که با حضور سرهنگ محمد پساوند فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان رفسنجان، اصغر صالحی مدیر مجتمع مس سرچشمه،  حجت الاسلام کرمی نژاد مشاور فرهنگی مجتمع مس سرچشمه، روح‌الله شاکری مدیرعامل شرکت همگامان مس سرچشمه و دیگر مسئولان برگزار شد؛ مسئولان و برگزارکنندگان بر لزوم انتقال خاطرات و رشادت‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده تأکید کردند.

ما در چند سنگر می‌جنگیم

اصغر صالحی، مدیر مجتمع مس سرچشمه، با گرامی داشت خون شهدا گفت: ما در چند سنگر می‌جنگیم و هر چه داریم از شهداست.

وی افزود: حضور امروز ما به برکت جان‌فشانی شهداست و وظیفه داریم با کار و تولید، کشور را پا بر جا نگه داریم.

اصغر صالحی ضمن تشکر از همکاران مجتمع به رکوردهای تولید در نیمه اول سال اشاره کرد و از نقش استراتژیک مس در تقویت اقتصاد ملی سخن گفت.

خاطرات و رشادت ها باید منتقل شود 

حجت الاسلام کرمی نژاد مشاور فرهنگی مجتمع مس سرچشمه ، در سخنان خود یادآور شد گفت: این خاطرات و رشادت‌ها باید منتقل شوند تا نسل‌های بعد بدانند چگونه با ایمان و اخلاص این ارزش‌ها بر جهان اثر گذاشته‌اند.

کرمی افزود: پس از هشت سال جنگ تحمیلی دشمن فهمید که فشار اقتصادی و انتظامی به‌تنهایی کارساز نیستذو ما باید طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این رشادت ها و فرهنگ شهیدانه و ایثارِ دفاع مقدس همچنان تبیین و تقویت شود و انتقال دهیم.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل