به گزارش خانه خشتی؛ این همایش با حضور سیدامیر مرتضوی قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، حجتالاسلام حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان، رضایی فرماندار رفسنجان، دادستان، رئیس دادگستری رفسنجان و روسای دادگستری های سراسر استان، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، مسئولان شهرستانی، خیرین، مصلحین و حکمین قرآنی در محل تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار شد.
در این همایش، حسین رمضانیزاده رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان با اشاره به نقش مؤثر خیرین و مجموعههای مسئول در پیشگیری از وقوع جرم گفت: این همایش اولین نشانهای است که در قوه قضائیه و در سطح کشور با این عنوان برگزار میشود و رفسنجان در زمینه مشارکتهای اجتماعی و همراهی خیرین همواره پیشرو بوده است.
خیرین رفسنجان در حوزههای مختلف اجتماعی و آموزشی فعال هستند
رئیس دادگستری رفسنجان در ادامه اظهار کرد: خیرین این شهرستان در امر احداث مراکز درمانی، بیمارستانها، تجهیزات پزشکی، حمایت از خانوادههای بیبضاعت، کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و نیز ساخت مدارس فعالیتهای شایانی داشتهاند البته موقوفات شهرستان هم در این زمینه نقش مهمی را ایفا میکنند.
وی افزود: دادگستری رفسنجان در سالهای اخیر با همکاری دادستان، فرماندار، شورای تأمین و دیگر مسئولان، بیش از ۷۸ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم را برگزار کرده که نتایج مثبتی داشته است.
راهاندازی کمپ ماده ۱۶ و کارگاههای جمعآوری ضایعات
رمضانیزاده به راهاندازی کمپ ماده ۱۶ در رفسنجان اشاره کرد و گفت: بعد از پیگیریهای لازم و با کمک مجتمع مس سرچشمه، زیرساختهای لازم برای راهاندازی این کمپ فراهم شده و بهزودی آغاز به کار خواهد کرد که برای پیشگیری از سرقت، تکدیگری و کمک به معتادین متجاهر موثر است.
وی همچنین به اجرای طرح تجمیع ۱۸۰ کارگاه جمعآوری ضایعات در شهرستان اشاره و از مشارکت مجتمع مس، شهرداری و شورای شهر در این طرح تشکر کرد.
۵۰۰ مصلح فعال در راستای سازش و صلح در دعاوی
در پایان، رئیس دادگستری رفسنجان از فعالیت ۵۰۰ نفر مصلح در شهرستان خبر داد و گفت: تنها در سال گذشته، از ۱۲۶۰ پرونده ارجاعی به واحد مصلحی شهرستان، در ۶۳۹ مورد (بیش از ۵۰ درصد) صلح و سازش انجام شده که نشان از فعالیت مؤثر مصلحین دارد.
انتهای پیام/