س.ح.حسینی و ردنجانی:

ضرورت انتخاب رئیس جمهور از سوی مردم

  • شناسه خبر: 19999
ضرورت انتخاب رئیس جمهور از سوی مردم

در نظام های جمهوری،تشخیص کار آمدی، صلاحیت و شایستگی یک مدیر جامعه با مداخله و مشارکت مردم رقم می خورد و التزام به ورود افراد برای تعیین ریاست جمهوری می تواند در سیاست کلی، نظام را تاثرپذیر نماید. پس از گذشت ۱۱ قرن از حکومت حاکمان مختلف در ایران، در سال ۱۳۵۷ بود که کشور […]

خانه » آخرین اخبار » ضرورت انتخاب رئیس جمهور از سوی مردم

در نظام های جمهوری،تشخیص کار آمدی، صلاحیت و شایستگی یک مدیر جامعه با مداخله و مشارکت مردم رقم می خورد و التزام به ورود افراد برای تعیین ریاست جمهوری می تواند در سیاست کلی، نظام را تاثرپذیر نماید.

پس از گذشت ۱۱ قرن از حکومت حاکمان مختلف در ایران، در سال ۱۳۵۷ بود که کشور ایران رنگ استقلال را به چشم خود دید و از یوغ حکومت های بیگانه، سلطه گر و ظالم نجات پیدا کرد. این استقلال حاصل مدیریت داهیانه و مدبرانه رهبری عادل، راسخ، متعهد و متکی به خداوند و مردم بودانقلابی که تومار ظلم و استبداد را در هم پیچید و حکومت دینی را الگوی خود قرار داد.

امام خمینی (ره) به عنوان سکان دار کشتی بزرگ انقلاب اسلامی، از ابتدا به دنبال این بودند، که مردم در هدایت این انقلاب نقش اساسی را ایفا کنند و یکایک افراد این جامعه این حکومت را در به ساحل رساندن، سهیم کنند.

از این رو با تلاش های مداوم، بحث همه پرسی را به میان آوردند که با موافقت آحاد مردم روبرو شد.در ۱۲ فروردین ۵۸ رای بیش از ۹۸ درصد به جمهوریت این نظام اسلامی به صندوق ها ریخته شد.جمهوریتی که از دل مردم بیرون آمده و ۳۵ سال است که ادامه دارد.

به دنبال این موج بزرگ رفراندوم، طرح مشارکت مردم در تعیین سرنوشت و آینده کشور از طریق انتخابات ریاست جمهوری به میان آمد و از آن پس افراد جامعه ایرانی نقش تعیین رئیس این جمهوری را بر عهده گرفتند.

اهمیت انتخاب رئیس جمهور تا آنجاست که از حیطه بین المللی هم دولت های خارجی به شخص تعیین شده از سوی مردم دوخته می شودو با انتخاب وی تمامی راهبردها و سیاست های کلان چندساله کشور ایران را پیشاپیش آینده نگری، پیش بینی و تصمیم گیری می کنند.

رئیس جمهور به عنوان بازوی قدرت اجرایی کشور، چرخ اقتصاد،سیاست و فرهنگ کشور را به گردش در می آورد و موجبات پیشرفت یا در بعضی اوقات عقب رفت یک نظام جمهوری را می تواند با شیوه مدیریتی خود سبب شود.

در نظام های جمهوری،تشخیص کار آمدی، صلاحیت و شایستگی یک مدیر جامعه با مداخله و مشارکت مردم رقم می خورد و التزام به ورود افراد برای تعیین ریاست جمهوری می تواند سیاست کلی نظام را اثرپذی نماید.

حضور و نقش مردم در پیشرفت کشور خود یک امر اجتناب ناپذیر است و حق قانونی هرفرد به حساب می آید از اینرو شرکت در انتخابات، مشارکت عمومی و حضور همگانی را به دنبال داشته و این مهم، نشان از اعتماد به حکومت و مقبولیت نظام جمهوری از طرف مردم است.

از سویی دیگر با قبول مسولیت از سوی رئیس جمهور جدید انتظارات برای تحقق شعارهای انتخاباتی دو چندان می شود و در سایه این چشم داشت مردمی است که تعهدات وی جامه عمل پوشیده و عزم رئیس جمهور برای اجرایی کردن گفته ها و خواسته ها جامه عمل می پوشد.

در حکومت جمهوری که از آن حکومت مردم بر مردم هم یاد می شود پایه و اصل حرکت اجرایی دولت، مطالبات،نیات و خواسته های مردم در اولویت قرار می گیرد، پس حضور مردم در پای صندوق های رای به منزله اعلام وجود و همچنین اثبات تعیین سیاست های یک نظام به دست همین مردم است.

برچسب ها:
انتخاب انتخابات92 چرا در انتخابات شرکت کنیم خانه خشتی رفسنجان ضرورت انتخاب ضرورت انتخاب رئیس جمهور از سوی مردم
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان