سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه ها برگزار شد + تصاویر

  • شناسه خبر: 196401
سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه ها برگزار شد + تصاویر

به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و تولید اولین آند مس در شهر سرچشمه رفسنجان، سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه ها شروع به کار کرد.

خانه » گزارش‌تصویری » سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه ها برگزار شد + تصاویر

به گزارش خانه خشتی؛ سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه ها با محورهای اراِئه الگوها، راهکارهای نوین و اشتراک گذاری تجارب موفق هکاری صنعت مس و دانشگاه؛ آسیب شناسی و تحلیل ریشه ای موانع همکاری صنعت مس و دانشگاه؛ بررسی چالش ها و انتظارات متقابل صنعت و دانشگاه؛ آیین نامه ها و قوانین تسهیل گردر همکاری صنعت و دانشگاه؛ توسعه همکاری فناورانه صنعت و دانشگاه با به کارگیری درس آموخته ها و تجربیات موفق جهانی؛ بررسی نقش صنعت و دانشگاه در اکو سیستم نوآوری و فناوری؛ ارائه راهکارهای مؤثر به منظور کاربردی کردن و تجاری سازی پژوهش ها در روزهای ۳ و ۴ خردادماه فعالیت کرد.

علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران روز سه شنبه در این آیین اظهار کرد: بحث های استفاده از علوم دانش بنیان در شرکت ملی را به طور جدی شروع کردیم و اولین گام مان در شرکت مس برنامه های توسعه است.

وی با اشاره به اینکه ما به اندازه کافی منابع طبیعی و ذخایر خوبی در ایران داریم بیان کرد: باید ثروت عظیم را از دل طبیعت برداشته و به ثروت پایدار برای مردمان ایران تبدیل کنیم.

رستمی ادامه داد: قرار است تولید فعلی شرکت ملی صنایع مس ایران از ۲۸۵ هزار تن مس کاتد را به ۴۰۰ هزار تن مس کاتد برسانیم؛ کل صنعت مس در ایران در سرچشمه رفسنجان، خاتون آباد شهربابک و سونگون آذربایجان است .

وی افزود: در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای اینکه به تولید ۴۰۰ هزار تن مس کاتد برسیم باید ظرفیت کنستانتره را به ۶۰۰ هزار تن افزایش دهیم، کار شروع شده و نخستین کارخانه در سرچشمه راه اندازی کریم و ظرف ۳۶ ماه آینده پروژه اماده کنیم.

رستمی اظهار کرد: در خاتون آباد هم ظرفیت ۱۲۰ تنی مس را به ۲۰۰ هزار تن خواهیم رساند و سه طرح توسعه ای شامل معدن مس دره زار، دره آلو و فلوتاسیون مس را امسال بهره برداری می کنیم.

وی تصریح کرد: خروجی این توسعه رشد ۲۵ درصد تراز بازرگانی ایران خواهد بود و به ۱۲ میلیارد دلار صادرات دست خواهیم یافت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: ۷۰ شرکت پتروشیمی در ایران صادراتی معادل ۹.۵ میلیارد دلار را دارند در حالی که تنها در یک صنعت ( صنعت مس) می توان به بیش از این میزان صادرات دست یافت.

وی با اشاره به اینکه سه انقلاب بخار، برق و کامپیوتر را پشت سر گذاشتیم خاطرنشان کرد: ۱۵ سال است که وارد انقلاب صنعتی و انقلاب هوشمندسازی شدیم در این راستا کارگروه های ویژه هوشمند سازی در سه مجتمع مس در سرچشمه، خاتون آباد و سونگون با برنامه مشخص راه اندازی کردیم و در حال اجرا داریم.
رستمی خاطرنشان کرد: یک شرکت برای رسیدن به دانش بنیان باید در ۵ سال ابتدا بتواند تجهیزات را تهیه کند و در ۵ سال دوّم تولید محصول را داشته باشد و در ۵ سال سوّم هم صادرات کالا را داشته باشد.

 

 

عکس از: فاطمه محمدی

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان