پیامک های جایزه دار ، حربه ای برای کلاهبرداری

  • شناسه خبر: 109758
پیامک های جایزه دار ، حربه ای برای کلاهبرداری

پلیس فتا رفسنجان ، در خصوص پیامک های فریبنده با مضامین برنده شدن در قرعه کشی که هدفی جزء کلاهبرداری و سرقت از حساب شهروندان ندارند، مجددا هشدار داد.

خانه » اجتماعی » پیامک های جایزه دار ، حربه ای برای کلاهبرداری

به گزارش خانه خشتی ،  اخیرا مشاهده شده فرد یا افرادی ناشناس به وسیله خطوط ارتباطی تلفن همراه که دارای مشخصات جعلی می باشند با افراد  تماس گرفته و با روش های خاص اعتماد آنها را جلب و اطلاعات حساب های بانکی آنها را بدست می آورند . این افراد در یکی از روشهای گمراه کننده و جعلی ، اعلام می کنند که شما از طرف برنامه هوش برتر  برنده جایزه قرعه کشی ماهیانه شده اید و لازم است جهت دریافت جایزه خود به تهران دفتر هوش برتر مراجعه و یا با واریز نمودن مبلغی به عنوان هزینه پستی جایزه مربوطه به آدرس شما پست خواهد شد . که پس از واریز نمودن مبلغ دیگر از جایزه خبری در کار نخواهد بود .
و یا به روشی دیگر طعمه با اطمینان به فرد تماس گیرنده به عابر بانک مراجعه کرده و بنا به درخواست فرد تماس گیرنده طبق دستوراتی که از طریق موبایل به او داده می شود تا مبلغ قرعه کشی فرضی به حساب او واریز شود، تمام موجودی او در اختیار فرد تماس گیرنده قرار می گرد و تمامی موجودی به دست مالکان حساب به حساب افراد دیگر انتقال داده می شود. همچنین کار به همین جا ختم نمی شود و فرد تماس گیرنده  در طول این زمان به وسیله خود افراد رمز دوم اینترنتی آنها را نیز فعال کرده و به وسیله آن  اقدام به سوء استفاده از حساب آنها می نمایند و مبالغ انتقالی از حساب افراد دیگر را به حسابی که رمز اینترنتی آنها فعال است انتقال می دهند که پیگیری قضائی برای آنها ایجاد شود و از حساب فوق خرید اینترنتی می نمایند. حال آنکه تمامی خریدهای آنان با حساب فردی که خود در جایی مالباخته و در جایی دیگر به عنوان متهم تحت تعقیب قرار گرفته است انجام شده است.
پلیس فتا در این خصوص به شهروندان هشدارهای ذیل را تذکر داد :
۱- فریب اینگونه پیامک ها را نخورید.
۲- شروع ارتباط معمولا با دریافت پیامک از طرف افراد ناشناس بوده  و همچنین شماره های که دارای مشخصات جعلی می باشد.
۳- جهت انتقال پول به حساب شما، نیازی به مراجعه به عابر بانک از طرف شما نیست.
۴- اطلاعات بانکی شما مثل اطلاعات شخصی می باشد و نباید در اختیار دیگران قرار بگیرد.
۵- اگر رمز دوم اینترنتی شما فعال و در اختیار دیگران قرار بگیرد به راحتی امکان استفاده از حساب شما توسط آنها بدون در اختیار داشتن کارت بانکی فراهم می شود .
۶- با دریافت پیامک های مشکوک موضوع هرچه سریعتر از طریق فوریت های پلیسی ۱۱۰ و یا پلیس فتا گزارش داده شود .

برچسب ها:
پلیس فتا رفسنجان پیامک پیامک های جایزه دار حربه کلاهبرداری موبایل
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • جواد

    برای منم با یه شماره این پیامک اومد میخاست بهم گوشی و نیم سکه بده ولی من بهش گفتم اگه ماشین بدی پول میریزم گفت میدم ولی من نریختم!!
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان